Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lana Jurčević u novom video formatu AMZ-a 'Google brief'

Domaća pjevačica prokomentirala nam je 'najguglanije' stvari o sebi

 Izvor: AMZ

Jeste li se ikada zapitali - koga i što 'guglate'? Što vas i zašto zanima u vezi naših celebova? Mi imamo odgovore! Između ostaloga, znamo i što vas zanima u vezi naše popularne pjevačice Lane Jurčević, koja je, komentirajući upravo 'najguglanije' stvari o sebi, otkrila zašto misli da je - bitno imati puno hejtera. Osim toga, progovorila je o svojoj, kako ju naziva, 'epic objavi' te priznala zašto je odlučila pokazati kakva je ona zapravo. Međutim, tu nije kraj zanimljivostima. Lana nam je pričala o svojoj prvoj ljubavi kojom je bila opsjednuta - ali i o sadašnjoj vezi.

Naime, Lana je prvi gost našeg novog video formata pod imenom Google brief u sklopu kojeg ćete u nekoliko minuta svake druge srijede na Story.hr-u te na Storyjevom Facebooku, Instagramu i AMZ YouTube-u gledati domaće zvijezde koje će u ugodnoj atmosferi našeg studija otkriti što fanove najviše zanima u vezi njih.

Točnije, naši će omiljeni celebovi otkriti i prokomentirati pet najguglanijih stvari o sebi. Što nam je rekla naša prva gošća, Lana, doznajte u nastavku!

Pogledajte

03:33
Google brief s Lanom Jurčević I EP 01
Google brief s Lanom Jurčević I EP 01
Izvor: AMZ
Izvor: AMZ

Magazin

Royals