Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRESUDNI TRENUTAK

UPALILO SE CRVENO SVJETLO Kraljica ne želi Charlesa kao svog nasljednika?

Autor N.R.
Autor N.R.

Uz sve titule, njih i dalje vežu obiteljski odnosu. A svaka obitelj ima svoje probleme...

Izvor: Profimedia

Charles, Charles, ovo ti nije trebalo...Ako je vjerovati magazinu Woman’s Day, princu Charlesu koji je prvi u redu za krunu nakon njegove majke, kraljice Elizabete, se ne piše dobro. Uz sve probleme koje je kraljevskoj obitelji nanio intervju princa Harryja i Meghan Markle, sumnja se da će posljedice na vlastitoj koži osjetiti i princ Charles. Prema riječima spomenutog magazina, kraljica Elizabeta nije zadovoljna ponašanjem svog sina, posebice nakon što je čula kako se ponio prema njezinom unuku Harryju.

Izvor: Profimedia

'Kada je Harry rekao da mu otac odbija pozive, nije mu bilo lako, ali je jasno da mu je dosta svega. Izgleda da je Charles digao ruke od sina i unuka, što je kraljici došlo kao crveno svjetlo i kao upozorenje. Zabrinuta je da Charlesu možda nije do toga da bude na tronu, kao što to možda želi princ William, ali i djeluje kao da ni sama ne želi da joj je on naslijednik', ispričao je anonimni izvor koji tvrdi da je Charles trenutno u fazi očaja.

princ Charles Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Da su odnosi između oca i sina zategnuti, sumnjalo se duže vrijeme, nakon čega je u intervjuu kod Oprah Winfrey stigla i potvrda. Iako nije sam komentirao intervju, izvor blizak obitelji je objasnio kako se on osjeća. 'Charles ne odobrava Harryjevo blaćenje obitelji u medijima. On smatra kako su se ove stvari bez problema mogle riješiti unutar četiri zida. Charles, baš kao i William, smatra kako je ovo tek prvi u nizu intervjua koji će u budućnosti pokušati narušiti imidž kraljevske obitelji', ispričao je.

charles Izvor: Profimedia

Inače, kraljica Elizabeta nema ovlasti mijenjati liniju nasljeđivanja, odnosno birati tko će je naslijediti. Pravila nasljeđivanja određuje Parlament, a promjena pravila puno je složenija od pukog traženja da se netko povuče. Budući da ne postoje legitimna izvješća o tome da Parlament pokriva izmjenu pravila, ova priča će pričekati svoj nastavak. Unatoč tome, to ne znači da kraljica ne razmišlja o tome kako Charles možda nije savršeni izbor.

Izbor Urednika

Royals