Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUSRET S KRALJICOM NAKON 28 NOĆI 'Iron Duke' na putu prema dvoru

Autor N.R.

Izašao je iz bolnice

Kraljica Elizabeta i princ Philip Izvor: Profimedia

Suprug kraljice Elizabete II., princ Philip je posljednja četiri tjedna proveo u bolnici u kojoj je završio zbog infekcije i problema sa srcem. Nakon što je javljeno da se dobro oporavlja nakon operacije srca, dogodio se muk. Brojni su se obožavatelji zabrinuli da je nešto pošlo po zlu, a sada se dogodilo upravo suprotno - princ Philip je izašao iz bolnice gdje je proveo 28 noći. To je ujedno bila i njegova najdulja hospitalizacija ikada.

Upravo zato što je preživio sve što mu se dogodilo, dobio je nadimak 'Iron Duke', po uzoru na Iron Mana - jednog od Marvelovog superheroja. Kako javlja 'Daily Mail' fotografiran je kako izlazi iz bolnice King Edward VII danas oko 10.30. Iako je stao na noge, pri ulasku u automobil mu je bila pružena pomoć. Automobilom je odvezen u dvorac Windsor, gdje će se napokon vidjeti sa suprugom Elizabetom.

Podsjetimo, prvotno je, kako je objavio dvor, trebao ostati svega nekoliko dana kako bi se dobro odmorio i obavio pretrage, no boravak mu je produljen te je prebačen u drugu bolnicu u Londonu, iz King Edward's u St. Bartholomew bolnicu gdje je upućen na sveobuhvatni pregled srca. To je izazvalo još dublju zabrinutost fanova za život vojvode, koji je primio prvu dozu cjepiva protiv covida-19 početkom siječnja. 

Povezane vijesti

Iako su mnogi kritizirali kraljicu, koja sve obaveze odrađuje unatoč lošem stanju supruga, ona je poslala znakovitu poruku u jednom od posljednjih javljanja. Indirektno je poslala preslatku poruku svome dugogodišnjem suprugu kada se javila iz dvorca Windsor kako bi potaknula ljude još jednom na cijepljenje protiv koronavirusa. 'Mislite na druge, ako već ne na sebe', rekla je između ostalog. Obožavateljima i ekspertima kraljevske obitelji nije dugo trebalo da uoče jedan detalj. Riječ je o brošu kojeg je nosila na ružičastom kompletu, a koji je skrivena poruka njezinom suprugu koji je u bolnici. Spomenuti broš je isti onaj koji je nosila u trenutku zaruka s princom, 1947. godine.

Magazin

Royals