'Istina je, obitelj se povećava', potvrdio je za Story.hr 53-godišnji domaći glazbenik Boris Novković kada smo ga nazvali kako bismo provjerili je li 25 godina mlađa supruga Iris Volf, s kojom ima uskoro dvogodišnju kćerkicu Si, ponovno trudna. Iako tajnovit kada je riječ o privatnom životu, Boris nije skrivao uzbuđenje zbog prinove. 'Svi smo sretni, sljedeći mjesec nam stiže još jedan dječak', rekao nam je ponosni otac 11-godišnjeg Noe, osmogodišnjeg Bone te malene Sie koja će 2. travnja proslaviti svoj drugi rođendan.

BORISU NOVKOVIĆU STIŽE ČETVRTO DIJETE 'Izabrali smo ime za sina'
Story 

Sljedeći mjesec nam stiže još jedan dječak

 Kako nam je otkrio u razgovoru, braća i sestra su jednako uzbuđeni zbog povećanja obitelji, a supruga Iris, koja se bliži terminu porođaja, trudnoću je iznijela u najboljem redu. 'Odlučili smo se za ime sina, ali još uvijek ćemo ga zadržati za sebe', rekao nam je na kraju ponosni otac uskoro četvero mališana.

Inače, iako u rijetkim trenutcima govori o obitelji, glazbenik je samo za Story.hr nakon rođenja djevojčice pričao o očinstvu i trenutcima koje provodi sa svojim mališanima. 'Uživamo u roditeljstvu kompletno, svi zajedno i jako nam je lijepo. Nismo imali problema s neprospavanim noćima. Rekao bih da sam sada u zrelijim godinama i ovo mi je treće dijete pa sam i svemu pristupio iskusnije', rekao nam je tada pjevač s dugogodišnjom glazbenom karijerom na domaćoj sceni.

BORISU NOVKOVIĆU STIŽE ČETVRTO DIJETE 'Izabrali smo ime za sina'
Story arhiva 

Podsjećamo, u rujnu prošle godine, nakon medijskih nagađanja, Boris je za Story.hr potvrdio kako su se on i supruga na neko vrijeme razdvojili. 'Iris i ja već smo duže vrijeme razdvojeni. Ipak, to je bilo dogovorno i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima te zajednički brinemo za kćerkicu - od prvog dana. Vrijeme će donijeti odgovore. Začuđen sam medijskim napisima. Niti ja niti Iris nismo spomenuli riječ razvod', rekao nam je tada Boris, koji je, unatoč preprekama, uspio izgladiti odnos sa suprugom koja će mu kroz koji tjedan roditi sina.