Domaća manekenka libijskih korijena Jasmina Hdagha - postala je majka! Naime, 36-godišnjakinji i dečku Jimu stiglo je prvo dijete, čiji je spol, ali ime, prije nekoliko mjeseci ekskluzivno otkrila za Story.hr. Riječ je o djevojčici - kojoj su ona i partner dali ime Sedona. Sretne vijesti ova je osobna trenerica s američkom adresom podijelila na Instagramu, gdje je ubrzo nakon rođenja djevojčice objavila nekoliko fotografija i snimaka bebe koje su nastale tik nakon porođaja.

 'Beba Sedona Ann stigla je u 14:47 danas, 17. ožujka, točno na dan termina. Poprilično je luda da je stigla baš na vrijeme, baš poput njemačkog sata', započela je Jasmina, koja već 11 godina živi u Americi, točnije, Los Angelesu, što objašnjava vremensku razliku. 'Porođaj je bio prirodan, završilo je s puno povraćanja tijekom širenja od tri do sedam centimetara. Nisam uzimala tablete protiv mučnine, osim toga, moj je trbuh bio prazan... Ali trudovi... Kvragu... To nije bilo zabavno', napisala je te dodala kako je zahvalna jogi kojom se bavi jer joj je ona, kako je napisala, pomogla pri 'tiskanju'. Ipak, dodala je, nekoliko je puta vrištala od bolova. 

STIGLA BEBA Jasmina Hdagha rodila prvo dijete
Instagram 

Fotografije i video snimke koje je podijelila s pratiteljima, napisala je novopečena majka, nastale su tek 25 minuta nakon porođaja. Međutim, tu nije kraj njezinim objavama. Naime, Jasmina, koju je tijekom cijele trudnoće rado dijelila privatne detalje i fotografije, na Instagram storyju sada je podijelila još nekoliko fotografija. Na jednoj od njih prikazana je djevojčica odmah nakon izlaska iz maternice, a tu je i snimka na kojoj joj Jim - reže pupčanu vrpcu!

STIGLA BEBA Jasmina Hdagha rodila prvo dijete
Instagram 

 Inače, krajem prošle godine razgovarali smo s Jasminom, koja nam je, osim što je otkrila spl prinove, objasnila i zašto baš ime - Sedona. 'Još se dogovaramo oko toga, ali mislim da ćemo je nazvati Sedona. Možda se do kraja još nešto promjeni po tom pitanju,ali za sada mi se Sedona najviše sviđa, jer Sedona ima posebno mjesto u mome i u Jimovom srcu, tako da vjerujem da će biti Sedona', rekla nam je tada, ali i otkrila razmišljaju li ona i dugogodišnji dečko - o vjenčanju. 

'Pa ne znam baš... Nisam neki veliki ljubitelj vjenčanja i tih tradicionalnih stvari. Vjerujem u ljubav i to mi dovoljno. Iako sam već osam godina zaručena i on već dulje vrijeme navija i pokušava me nagovoriti, ali nije uspio za sada... Vjerojatno budem radi bebe, jer čujem da roditelji koji nemaju isto prezime imaju puno više papirologije kada dijete krene u školu itd., tako da možda ipak bude vjenčanja', priznala nam je.