Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSEBAN DAN

PUCA OD PONOSA Danijela Martinović danas ne skriva emocije

Autor I.G.
Autor I.G.

Njezina mezimica, mlađa sestra Izabela, danas slavi rođendan

Izvor: Instagram

Imati brata ili sestru, reći će mnogi, pravo je bogatstvo. Iako tijekom odrastanja nerijetko dolazi do nesuglasica, u konačnici, svi oni koji ne odrastaju kao jedinci, shvate da upravo u braći i sestrama imaju najbolje prijatelji. Oni su tu s nama, kroz sve one lijepe i manje lijepe trenutke u životu, bodre nas, guraju prema naprijed i stvaraju s nama uspomene za cijeli život. Svjesna je ovoga i jedna od omiljenih domaćih pjevačica, 49-godišnja Danijela Martinović koja je ponosna sestra Denisu, Ivanu i Izabeli, a upravo je Izabeli posvetila i svoju posljednju objavu na Instagramu.


'Danas, prije 46 godina, rodila se moja mlađa, moja jedina seka, ljubimica i mezimica - bila je i ostala. Izabela, želim ti da si mi vječno sretna i nasmijana', poručila je u emotivnoj objavi Danijela povodom sestrinog 46. rođendana. Fotografije iz obiteljskog albuma na kojemu sestre zagrljenu poziraju raznježile su brojne obožavatelje koji su objavu ubrzo zasuli rođendanskim čestitkama.

Povezane vijesti


'Našoj ljubimici sva sreća i zdravlje', 'sretan rođendan draga Izabela', 'ljepotice sve najljepše ti želim', samo su neke od brojnih lijepih riječi upućenih slavljenici Izabeli. Podsjećamo, Izabela, baš kao i Danijela, za životni poziv izabrala je glazbu pa ju domaća publika pamti još iz razdoblja kada je pjevala u popularnoj splitskoj grupi Stijene. Iako se 2006. godine odlučila povući sa scene, prije nekoliko godina se vratila na istu, a u studenom prošle godine izdala je i sing 'Zvonimirova ulica'.

Izbor Urednika

Royals