Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GLAZBENIK U NOVIM PROBLEMIMA Bivša progovorila o snažnim udarcima

Autor N.R.

Udarci su ponekad navodno bili toliko snažni da je padala u nesvijest

 Izvor: Profimedia

Zahtjev za razvod je promijenio apsolutno sve. Život hip-hop ikone Dr.Dre-ja se od početka godine preokrenuo naglavačke. Nakon 24 godine braka, koji se činio savršenim, Nicole Young je odlučila napraviti promjenu. Kao razlog prekida i zahtjeva za razvodom spomenula je nepomirljive razlike, nakon čega su isplivale informacije da bi mu mogla stvarati probleme oko imovinskog pitanja. Nažalost, izgleda da je imovinsko pitanje sada stavljeno na stranu, i to zbog navodnog fizičkog nasilja o kojem Nicole sve više govori.

Iako je već u javnost ranije izašlo da joj je navodno prislonio pištolj uz glavu, sada je progovorila i o snažnim udarcima koji bi je ponekad doveli do nesvijesti. U novoobjavljenim sudskim dokumentima, do kojih su došli američki mediji, Nicole govori o navodnim incidentima koji su se dogodili kroz godine, uključujući i jedan iz 1999. godine, nedugo nakon rođenja drugog djeteta. 

Nicole je tada otkrila da ju je Dre 'udario direktno u lice - nokautirao je, jer ga nije poštivala na tadašnjoj zabavi'. Istaknula je tada i da je tijekom svađe njezin suprug bio pijan, ali i da je iste večeri vozio u pijanom stanju. 'Mislila sam da će me ubiti i da ću umrijeti tada u autu', opisala je u prijavi. 

Povezane vijesti

Uz to, priznala je da ni u jednom trenutku njihovog braka nije pozvala policiju. 'On izostavlja činjenicu da je policija ipak bila pozivana u rujnu 1995. godine, malo prije našeg braka, nakon što me je udarao o zid i podigao s poda držeći me za vrat. Razmišljala sam mnogo o tome da pozovem policiju, ali što sam dublje ulazila u nasilnu vezu, to je moj strah od njega bio jači i nisam vjerovala da itko može pomoći', ispričala je i na sudu priložila dokumentirane dokaze. Ističe kako ju je on godinama kontrolirao. Sukladno tome, optužila ga je za 'neobuzdano ponašanje u braku', a imenovala je i tri njegove navodne ljubavnice, tražeći da budu svjedoci te je zatražila da se provjeri ima li on i izvanbračno dijete. Kao što se nedavno i predviđalo, bit će ovo mukotrpan i skup razvod.

Magazin

Royals