Prije četiri dana, na svijet je stigla bebica koju je uz Maju Šuput i supruga Nenada Tatarinova očekivala i hrvatska javnost. Nakon što je pjevačica s veseljem na početku trudnoće obznanila sretne vijesti, o ovoj se bebici nije prestalo pričati. U Petrovoj bolnici je stigao sinčić, čije ime roditelji i dalje čuvaju zaključanog u rokovniku, kako je Maja i sama rekla svega nekoliko dana prije porođaja. Novopečena mama i dječak stigli su kući, gdje ih je dočekao njihov Nenad - danas najsretniji čovjek na svijetu.

'Njihovo prvo zajedničko jutro. Naše najljepše ikada', napisala je kratko uz prvu zajedničku fotografiju oca i sina. Osmijeh na Nenadovom licu rekao je apsolutno sve. Devet mjeseci je čekao, a sada je napokon dočekao - njegov sin je u njegovim rukama. Fotografija je u vrlo kratkom roku prikupila pozamašan broj komentara, onih oduševljenih. Među njima su i onaj Sandre Perković, Paule Sikirić, Nataše Janjić Medančić i Marijane Batinić.

Još jučer, Maja je bila u Petrovoj gdje je popila svoju prvu kavu, nakon čega je uslijedilo maženje sa sinom. Uz nekoliko kadrova iz bolnice, najviše pozornosti je izazvao stisak malene ručice njezinog prvog djeteta. Uz mamu, bebi je društvo pravio i plava plišana igračkica.  

Par i dalje čuva ime bebice za sebe. 'Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći', kratko je rekla pjevačica koja je rodila u 38. tjednu trudnoće. Prethodno je na svom Instagramu otkrila što je sve kupila dječaku, kako je uredila sobicu, ali i što je sve spremila u torbu za bolnicu. Njene pratitelje je ipak najviše zanimalo ime bebe pa su novopečeni roditelji još ranije otkrili kako ime sina neće biti domaće, već strano.