Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

bacio ju na tlo

ZAVRŠIO U ZATVORU TV zvijezdu bivši gušio jer je odbila spavati s njim

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

'Nisam mislila da ću ikada više vidjeti svoju kćer'

Izvor: Instagram

Prekid veze često ne prođe nimalo 'glatko', pogotovo ako je u priču umiješana ljubomorna druga strana. To jako dobro zna i britanska reality zvijezda, bivša sudionica showa 'Teen Mom', 24-godišnja Mia Boardman. Naime, njezin ju je bivši dečko, perač prozora Christopher Brooks, pokušao ugušiti i to jer je odbila spavati s njim, piše The Sun. 

Naime, zbog incidenta je došlo do suđenja, tijekom kojeg je na površinu isplivao sav 'prljavi veš'. Kako je ispričala Mia, unatoč činjenici da su ona i Chris prekinuli nekoliko mjeseci prije njegovog napada, on je bio ljubomoran jer se ona počela viđati s drugim muškarcima. 

Zbog toga ju je bacio na tlo, zahtjevajući da - spava s njim. Ona je to odbila, a on joj je uzao mobitel i rekao da će joj ga vratiti samo ako udovolji njegovim željama. Nakon što je još jednom odbila, on ju je počeo gušiti. 'Bojala sam se za vlastiti život dok mi je stiskao grlo. Nisam mislila da ću ikada više vidjeti svoju kćer', rekla je na suđenju Mia, majka petogodišnje djevojčice Marliyje. 

'Tek je nekoliko stvari strašnije od toga da te netko guši dok bespomoćno ležiš na podu. Mislila je da ćeš ju ubiti', rekao je sudac Julian Smith Christopheru, koji je zbog napada na bivšu djevojku osuđen na 12 mjeseci 'iza rešetaka'. 

Najčitanije

Najnovije