Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Našla novog dečka

Voditeljica u 46. želi treće dijete: 'Gdje je problem ako sam fit?'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Nakon burnog razvoda našla je novu ljubav, a sada želi i - prinovu

Izvor: Instagram

Majčinstvo je, slažu se brojne žene, najljepši osjećaj. Slaže se s time i popularna britanska voditeljica Kirsty Gallacher. Kirsty je majka dvojice sinova, 11-godišnjeg Judea i tri godine starijeg Oscara, koje ima s bivšim suprugom Paulom Sampsonom. Međutim, ova 45-godišnjakinja, koja trenutno uživa s novim dečkom, razmišlja i o trećem djetetu te, kako je priznala, smatra da joj je sada - idealno vrijeme za to.

Naime, popularna je voditeljica o majčinstvu otvoreno progovorila u podcastu 'Women's Health UK'. Priznala je pritom kako bi - voljela imati još jedno dijete. 'Želim još jedno dijete. Osjećam se potpuno spremnom za to. Zdravija sam nego ikad, u najboljem sam fizičkom stanju, moje stanje uma bolje je nego ikad', priznala je voditeljica.

'Smatram da, kada prolaziš kroz teške periode u životu, učiš. Prijeđeš preko toga i vratiš se jači nego ikad, tada se osjećaš jako dobro. Mislim, očito je da bih dijete voljela što prije, ali trenutno se s time igram. Sada sam u novoj vezi i pitam se - ako netko ima problema s time što želim dijete u 46. - zašto je to? '. rekla je Kirsty.

'Zašto bih bila prestara? Gdje je problem ako sam fit, zdrava, i mi to želimo?', zaključila je voditeljica čiji je intervju izazvao brojne reakcije. Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, brojni obožavatelji smatraju kako je 'prezrela žena za takve izjave', dok su se mnogi složili s njom, dijete prozali blagoslovom i poželjeli joj puno sreće.

Osim o trudnoći, voditeljica je otvoreno progovorila o - menopauzi. 'U ovom trenutku, još uvijek nemam simptome predmenopauze. Spremna sam za to, svjesna sam toga, puno sam čitala o tome. Znam da je dizanje utega i fitness ključni. Osim toga, mislim da u ovom modernom dobu 50 godina znači 40, 40 znači 30... Živimo u modernom svijetu, potpuno je drugačije. Naše bi misli trebale biti iste takve, ne bi trebalo biti rečenica poput: 'Oh, Bože, jesi i u menopauzi'. Mislim, je li to zaista bitno?', zaključila je Kirsty.

Inače, voditeljica se od bivšeg supruga, ragbijaša Paula Sampsona, razvela 2015. godine, a to joj je teško 'palo'. Naime, sebe je tada prozvala 'tjeskobnim neredom'. Iako je priznala kako je našla novu ljubav, njegov identitet još uvijek nije javno poznat.

Izbor Urednika

Royals