Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SHARON STONE U SUZAMA OTKRILA 'Sestru i mene djed je seksualno uznemiravao'

Autor N.G.

Desetljeće je razmišljala hoće li javno podijeliti ovu priču

 Izvor: Instagram

Glumica i aktivistica, Sharon Stone, krenula je stopama kolegice Demi Moore koja je u svojoj autobiografskoj knjizi otkrila brojne dotad nepoznate detalje iz privatnog života. Moore je u potresnoj ispovijesti opisala kako je bila silovana u dobi od 15 godina, kako je spasila život vlastitoj majci te doživjela spontani pobačaj u šestome mjesecu trudnoće.

Jednako dramatično djetinjstvo imala je i 63-godišnja Stone koja je u memoarima 'The Beauty of Living Twice' iznijela potresne detalje iz prošlosti. Naime, u knjizi se prisjetila užasnih uspomena iz svoje prošlosti, uključujući vrijeme kada je njezinu sestru Kelly i nju seksualno zlostavljao djed. 'Sestra i ja smo dugo razmišljale te smo naposlijetku zajedno donijele odluku da ovu groznu priču podijelimo u javnost. Razgovarali smo s mojom majkom, a ona se isprva vrlo stoički ponašala, a potom mi je napisala pismo o tome koliko su sve ove informacije uznemirujuće . Cijela pobožna, užasnuta, nije željela o tome razgovarati izravno i nije bila sretna s našom odlukom da o tome javno progovorimo', rekla je glumica sa suzaam u intervjuu prije nekoliko dana.

Povezane vijesti

Spomenuti memoari trebali bi se naći na policama u utorak, 30. ožujka  kada će biti poznati i detalji o zlostavljanju koje je proživjela, no izvor blizak glumici kaže da je djedov odnos prema njoj zauvijek ostavio traga na njezinu psihu.U knjizi 'The Beauty Of Living Twice' dotaknula se Sharon Stone i mnogih drugih tema, između ostalog i svoja dva razvoda i života nakon moždanog udara 2001. Pitanje koje postavlja u knjizi je i : 'kolika je zapravo cijena slave'?

'Stone na ovim stranicama odjek je one Stone koja je punila naslovnice tijekom svoje karijere: hrabra je, iskrena, otvorena, odbija pričati u rukavicama kada raspravlja o aspketima traume i nasilja koje je pretrpjela kao dijete, kao i kako je karijera koju je izabrala predstavljala mnoge od tih istih napada', rekao je njen izdavač Alfred A. Knopf.

Magazin

Royals