Reality zvijezda Kim Kardashian tražila je od Kanyeovih bliskih suradnika i prijatelja pomoć da ga urazume i razgovaraju s njim, otkriveno je u epizodi 'Keeping Up With Kardashians' koja je emitirana nakon što je 40-godišnja Kim Kardashian službeno podnijela papire za razvod od 41-godišnjeg repera Kanye Westa u veljači ove godine.

U epizodi snimljenoj prije nekoliko mjeseci, snimljeno je kako Kim moli njegov tim da 'razgovara s njim'. 'Molim vas, pričajte s njim, dolazim sutra u Wyoming i sretna sam zbog toga, njemu treba podrška i pomoć prije nego bude prekasno', kazala je u emisiji.

Kanye je, naime, u vrijeme snimanja te epizode bio na svom ranču u Wyomingu i objavljivao jako puno sadržaja na društvenim mrežama, što je Kim pomalo frustriralo. 'Morate znati odvojiti što objaviti na Internetu i što ćete zadržati za sebe kada je u pitanju obitelj', izjavio je neimenovani izvor. Kanye je prethodno zaptijetio punici Kris Jenner da će ući u rat s njom i dijelio je privatne poruke između njih dvoje. Jednom prilikom čak ju je nazvao 'Kris Jong-un', aludirajući pritom na sjevernokorejskog čelnika Kim Jong-una. Kasnije se ispričao zbog svojih izjava. 'Želio bih se ispričati svojoj supruzi Kim što sam izašao u javnost s nečim što je bilo privatno. Nisam je pokrivao kao što je ona pokrivala mene. Kim želim reći da znam da sam te povrijedio. Molim te oprosti mi. Hvala vam što ste uvijek bili uz mene', poručio je tada no očito je bilo prekasno. Jedan od najbogatijih parova na svijetu trenutno su u procesu razvoda.