Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NISAM PEDOFIL'

NAKON 30 GODINA Woody Allen progovorio o zlostavljanju vlastite kćeri

Autor N.G.
Autor N.G.

S teškim optužbama o seksualnom zlostavljanju slavni redatelj Woody Allen suočava se već gotovo tri desetljeća. Nakon nekoliko godina pauze, dao je svoj prvi veći intervju za CBS News, te je ponovno negirao da je ikada seksualno zlostavljao kćerku Dylan

Izvor: profiimedia

Slavni redatelj Woody Allen dao je prvi veći intervju nakon 30 godina pauze, te je ovom prilikom ponovo negirao da je ikada seksualno zlostavljao kći Dylan. Naglasak je stavljen na teške optužbe o seksualnom zlostavljanju s kojima se slavni redatelj suočava gotovo tri desetljeća. Razgovor je snimljen ljetos, no objavljen je tek sada, kao reakcija na dokumentarni serijal “Allen v. Farrow”.

U nedjelju je na streaming platformi Paramount Plus objavljen intervju koji je vodio Lee Cowan i to za emisiju „CBS Sunday Morning“ a koji je snimljen proteklog ljeta, nakon što je Woody Allen objavio biografsku knjigu „Apropos of Nothing“. Međutim, tv postaja CBS nije tada željela objaviti snimljeni intervju. Kako je u međuvremenu dokumentarni serijal „Allen protiv Farrow“, koji obnavlja optužbe protiv Allena kao osobe koja je seksualno iskoristila svoju usvojenu kći Dylan Farrow, izazvao veliku pažnju diljem svijeta, tako je odlučeno da se napokon pusti ovaj intervju. 

Izvor: Profimedia

Voditelj Lee Cowan na početku je intervjua rekao: 'Vjerovali ili ne Woodyju Allenu, sviđao vam se on ili ne, nadamo se da barem želite čuti što ima za reći'. Allen u intervjuu govori kako optužbe o seksualnom zlostavljanju nisu zasnovane na istinitim činjenicama, te kako ih je izmislila Dylanina majka Mia Farrow jer je bila ljuta zbog prekida njihove dugogodišnje ljubavne veze. Podsjetimo, Allen i Mia Farrow razišli su se 1992. godine nakon što je Farrow otkrila kako je reditelj vara sa kćerkom koju je usvojila - Soon-Yi Previn. Allen je pet godina kasnije oženio Previn.

Izvor: Profimedia

'To je apsurdno, ali je zbog svega toga na mojoj karijeri ipak ostala velika mrlja. Nikad nisam zlostavljao Dylan. Ništa što sam ikad radio se ne može protumačiti na taj način', rekao je Allen. Dodao je kako je jedan od dokaza da on nije pedofil činjenica da je njegova trenutna supruga nakon njihovog vjenčanja usvojila dvije djevojčice koje su odgojili zajedno: 'Niko ne bi dao dvije djevojčice pedofilu. Ja to nisam'.

Izvor: Profimedia

Govoreći o vezi sa Soon-Yi Previn, Allen je rekao kako se za nju saznalo prije no što su oni htjeli da se sazna. Inače, saznalo se kada je Mia Farrow pronašla gole fotografije Soon-Yi Previn koje je napravio Woody Allen. U dokumentarnom serijalu „Allen protiv Farrow“ navodi se kako je njihova veza započela dok je Soon-Yi Previn bila srednjoškolka ali kako je ovaj intervju sniman u srpnju, kada serijal još nije bio objavljen, tako mu Cowan nije postavio to potpitanje. Kada ga je voditelj pitao je li njegova veza sa Soon-Yi Previn bila primjerena u to vrijeme, Allen je odgovorio kako nije postojao ni jedan trenutak u kojem bi on pomislio kako to nije najprirodnija stvar na svijetu.

Izvor: Profimedia

Najčitanije

Najnovije