Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEOČEKIVANI TALENTI

Kad ne glume ili pjevaju, ovi poznati pravi su umjetnici

Autor L.O
Autor L.O

Iznenađujuća umjetnička djela

Izvor: Instagram

Globano popularni glumci i pjevači, osim u svojim primarnim zanimanjima, izrazito su dobri i u umjetnosti. Od dizajniranja keramike do slikanja, iznenađujuće je koliko skrivenih talenata posjeduju.

Seth Rogen poznati je glumac bavi se dizajniranjem keramike u svrhu izrade pepeljara za svoj brend Houseplant koji se bavi uzgojem kanabisa. Tijekom karantene dizajnirao je cijeli set pepeljara koje krase zanimljivi oblici i žive boje.

Britney Spears, posrnula pop diva je izgleda pronašla novi talent kojem se posvetila. Radi se o slikanju koje, kako kaže, za nju ima terapeutski učinak. Osim što ju opušta, od slikanja Britney dobro i zarađuje. Robin Leach kupio je jednu od njezinih slika za čak 10,000 dolara.

Princ Charles očito nije samo dio kraljevske obitelji te zaštitnik okoliša, bavi se i slikanjem. Ujedno je jedan od najprodavanijih živućih slikara Velike Britanije. U 2016. godini izviješteno je da je zaradio blizu tri milijuna dolara od prodaje svojih slika. Najčešće slika akvarele s motivom pejzaža.

Halsey, popularna je glazbenica koja željno išćekuje rođenje svog prvog djeteta. U međuvremenu, osim glazbene karijere, počela je njegovati i svoju umjetničku crtu. Naime, posvetila se slikarstvu i moramo priznati da su joj slike jako zanimljive. 

Lucy Liu se već dugo bavi slikanjem te je prošle godine imala svoju izložbu u Napa Valley muzeju u Kaliforniji. Osim glume, Lucy je i ponosna slikarica.

George W. Bush bivši je predsjednik Sjedinjenih Američkih Država slika svjetske vođe i njihove pse. Objavio je zbirku svojih slika pod nazivom 'Portreti hrabrosti' gdje prikazuje muškarce i žene ozlijeđene u ratu.

Najčitanije

Najnovije