Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ecija i Nika otkrile koja je najbolja stvar koju su napravile u životu

Autor L.O.

Smatraju ih svojom djecom

 Izvor: Instagram

Bivša radijska i televizijska zvijezda, Ecija Ivušić, objavila je zanimljivo priznanje na svom Instagram profilu. 'Najbolja stvar koju sam napravila u životu je da sam rodila Ria', izjavila je. O Ecijinom ljubavnom životu se trenutno ne zna puno. Zadnje poznato je prekid veze koji joj je obilježio kraj prošle godine. Stoga, ova objava je zbunila mnoge pratitelje.

Fotografija uz objavu otkriva da se ne radi o djetetu, nego o psu. Rio je Ecijina malena chihuahua koju voli i tretira kao svoje dijete. Za Story.hr krajem prošle godine, u kojoj je doživjela niz strahota i naposlijetku se razbolila, je izjavila: 'Zvala sam to u 4.mj. fenomen 4P- pandemija, potres, prekid veze i prekid radnog odnosa. Tim redoslijedom. Sve u vremenskom periodu od mjesec dana. Svaki put kad bih nakon tjedan dana došla malo k sebi, slijedio je novi nokaut. Prijatelj se našalio da se nada da neće doći i do 5P, a na moje pitanje šta bi bilo peto, provalio je pogreb. Tada je bio crni humor, ali pola godine kasnije došao je i novi punch - pokopala sam Leeloo, svog 16-godišnjeg psića, koja mi je uginula na rukama'. Ecija je odlučila svoju ljubav prema psima pretočiti u pružanje doma novom psiću, oduševljenje nije mogla sakriti. 

Poznato je da se kućni ljubimaci smatraju članovima obitelji, no mnogi ih doživljavaju kao i vlastitu djecu. Tome u prilog ide i česta izjava mlade pjevačice Nike Turković koja svoju kujicu Blu naziva svojom kćeri.

Ljubav i podršku redovito dobiva od svojeg društva i dečka i pjevača Matije Cveka, no svojom najvećom ljubavi ipak smatra svoju pasicu, španjolskog vodenog psa. 'Mislim da su svi moji majčinski instinkti na svijetu usmjereni samo na tog psa, stoga bih ja sigurno rekla da sam ja jedna od onih koja ju smatra svojim djetetom. Briga o njoj mi je gušt, a ljubav koju ona bezuvjetno uzvraća je neprocjenjiva. S obzirom na to da imam posao, najviše vremena provodim s Blu vikendima i kad idemo skupa na neki izlet. Ona je jako veseo, ali izuzetno dobar pas, pa je s njom baš sve uzbudljivo', izjavila je Nika u jednom od intervjua za Story.hr.

Povezane vijesti

Magazin

Royals