Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPREMNA UMRIJETI NA MARSU Pjevačica planira preseljenje na crveni planet

Autor A.M.C.

Djevojka Elona Muska otkrila na Instagramu

  Izvor: Instagram

Grimes, 33-godišnjakinja čije je pravo ime Claire Elise Boucher, djevojka je Elona Muska, osnivača prve privatne svemirske kompanije SpaceX koja planira u narednih 30 godina voditi ljude na Mars, pružila je podršku svom dečku na društvenim mrežama nakon što mu jučer po četvrti put nije uspjelo lansiranje rakete Starship.

'Spremna sam umrijeti na Marsu, s crvenim česticama pod mojim nogama', poručila je Kanađanka, inače pjevačica. Nedavno je priznala da želi pomoći Musku u oživljavanju Marsa. 'Želim se preseliti na planet nakon što napunim 50 godina, kako bih pomogla tamo podići ljudsku koloniju. To će biti rad do smrti najvjerojatnije', izjavila je za The Sun prošli mjesec.

Inače, Elon Musk planira poslati milijun ljudi na Mars do 2050. godine i tamo sagraditi grad. Međutim, planovi su mu dosad padali u vodu, jer svaka raketa mu se srušila. Neki kritičari smatraju takav podvig 'opasnom zabludom'. 'Prebacivanje ljudskih populacija na Mars je nerealno', izjavio je američki astrofizičar i znanstveni pedagog Neil deGrasse Tyson.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image