Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNIMA I FILM

Sin Đorđa Balaševića javio se prvi put nakon očeve smrti

Autor L.O.
Autor L.O.

'Morali ste razumjeti situaciju i pustiti da prođu dani. Uskoro saznajete sve i bit ćete oduševljeni', oglasio se o novom projektu

Izvor: Facebook

Aleksa Balašević, 27-godišnji sin Đorđa Balaševića javio se na Instagramu prvi put nakon očeve smrti. Đorđe je preminuo 19. veljače od upale pluća te je bio pozitivan i na koronavirus. Aleksa je podijelio dosad neviđenu fotografiju na kojoj pozira s ocem i majkom Oliverom u boksačkim majicama. Raznježio je svoje pratitelje i dirljivom porukom ispod slike. 'Kada si TI u pitanju, nema ni tuge ni žalosti... Već samo sreće i vječnosti. Jednostavno tako...', napisao je. Boksačke majice su tu s posebnim razlogom. 

Naime, Aleksa se bavi organizacijom borilačkih mečeva. 'Megdan' kako nosi naziv njegova projekta, od sad je dobio i svoju nadogradnju. Naime, Aleksa se, osim organizaciji borilačkih mečeva, posvetio i snimanju filma pod nazivom 'Megdan film' koji će se osvrnuti na ostavštinu njegova oca. Na svom Instagram storyju, osvrnuo se: 'Za sve koji su pitali kako sam, hvala im od srca. Kako mogu biti osim ponosno kao i oduvijek. Vratih se poslu konačno. Deveti Megdan koji će biti sigurno najveći do sad, sudeći kakvo svjetsko ime ulazi u naš ring, održat će se veoma uskoro.' Te nastavio: 'Datum objavljujemo za par dana. Deseti jubilarni, koji je sljedeći, je već počeo sa pripremama.'

'Naravno, ono što svi iz dana u dan nestrpljivo pitate, pogotovo novinari, je Megdan film. Datum, glumci, scenarij i naravno koji će poznati glumac imati čast glumiti 'Čoveka s mesecom u očima'. Drago mi je i motivacija mi je što ste nestrpljivi, ali morali ste razumjeti situaciju i pustiti da prođu dani. Uskoro saznajete i bit ćete oduševljeni', nadovezao se. 

Aleksa Balašević Izvor: Printscreen Instagram

Aleksa ima i dvije sestre, Jovanu i Jelenu. Jako je posvećen svojoj obitelji te često progovara o njihovom odnosu. 'Danas je previše lako biti poznat, a ja nisam samo dijete poznatih roditelja, već dijete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umjetničke dinastije. Globalnih autoriteta. Je li to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakog djeteta, normalnog i ispravnog', izjavio je jednom za srpski magazin Helo. 'Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigdje na svijetu. Mama mi je savjetovala da i mi budemo jedinstveni. Uvijek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih', rekao je Aleksa u intervjuu za spomenuti magazin. 

Bio je jedan od prvih ljudi koji je došao na poslijednji ispraćaj svoga oca na groblje u Novom Sadu. Posljednji pozdrav Đorđu održan je u krugu najuže obitelji.

Izbor Urednika

Royals