Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIŠTA NE BI MIJENJALA

Olivera Balašević napisala dirljivu posvetu Đorđu

Autor L.O.
Autor L.O.

'Sve i da mi neko ponudi da ponovno prođem životni put, sasvim sigurno bih se grčevito držala istog ovog'

Izvor: Instagram

Olivera Balašević, 62-godišnja supruga legendarnog Đorđa Balaševića koji je preminuo 19. veljače od upale pluća te je bio zaražen i koronavirusom. Sa suprugom Oliverom ima troje djece, kćeri Jelenu i Jovanu te sina Aleksu. Koliko je ljubav Olivere i Đorđa bila velika, govori i njena današnja posveta na Instagramu. Neprežaljenom suprugu uputila je rečenicu iz vlastite knjige  'Planeta dvorište' koju je izdala 2019. godine. 

´Sve i da mi neko ponudi da ponovo prođem životni put, sasvim sigurno bih se grčevito držala istog ovog koji sam prešla i ne bih ustuknula ni tamo gde znam da me čeka nešto naporno i loše jer bih se bojala da bi samo korak van te staze mogao nepovratno da me udalji od njih´, napisala je Olivera na svom Instagram profilu. Također je najavila kratki animirani film ´Čađava bajka´ koji će predstaviti na svom YouTube kanalu. 

Đorđe Balašević Izvor: Facebook

Prisjetimo se, nedavno su u javnost dospjele informacije o Balaševićevoj oporuci, pisao je srpski Star. Zanimljivo je kako - Balašević nije napravio oporuku. Sve što je stekao, otkriva izvor, ravnopravno će podijeliti udovica Olivera te njihovo troje djece. 'Đole nije bio iz te priče, avioni-kamioni. Nikada nije rekao da je kupio nešto vrijedno ili skupo, uvijek je bio skroman u tom materijalnom smislu', rekao je izvor blizak obitelji. 

Olivera i Đorđe voljeli su se bez obzira na sve, čemu u prilog ide i izjava izvora bliskog obitelji: ´Uvijek su živeli u skladu sa situacijom, i kada su imali obilje, i kada su jedva preživljavali', zaključuje izvor.´ 

Izbor Urednika

Royals