Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EMOTIVNA OBJAVA

KRISTINA ŠALINOVIĆ ČEKA PRVO DIJETE 'Mali čovječe, dugo smo te čekali'

Autor N.G.
Autor N.G.

Bivša manekenka u blaženom je stanju

Izvor: Instagram

'Hej, moj mali čovječe. Dugo smo te čekali i sada ne možemo dočekati da te upozamo', ovim je riječima bivša manekenka Kristina Šalinović započela najemotivniji post na društvenim mrežama. 'Dugo sam odgađala napisati ovaj post, jer nisam znala što bih napisala i jer smo ovo vijest željeli zadržati samo za sebe', nastavila je. 

 'Pa, dragi moji klijenti. Ovdje sam da vas obavijestim da je naše vrijeme došlo kraju, barem sljedećih godinu dana ili tako nekako .. Odmorit ću se od kose i svega onoga što kosa sa sobom donosi. Ako će vam trebati preporuka za novog frizera, slobodno me kontaktirajte kako bih vam mogao pomoći u potrazi. Bilo mi je zadovoljstvo biti vaš frizer, do sljedećeg puta', napisala je Kristina kojoj je na posljednju objavu stiglo pregršt čestitaka.

'Čestitam srećo!!!! Toliko mi je drago! Znam koliko si to željela i trudila se i brinula!! Blagoslov s neba!!! Čuvajte se i pazite se i volite se i puštajte bebaću Doorse i svu cool glazbu da se rodi kao pravi glazbeni kritičar', samo je jedan od komentara koje je Kristina dobila. Mnogi su joj pisali kako su znali da je u blaženom stanju jer je posljednjih tjedana 'naprosto blistala'. 

 Inače Kristina već nekoliko godina živi u Milanu gdje radi kao uspješna frizerka, no kako je i sama rekla, posao će sada malo pričekati, a za nju će početi slatke majčinske brige. Čestitamo! 

Izbor Urednika

Royals