Hvala od srca na čestitkama, još sam izvan sebe od uzbuđenja! Osjećaji su pomiješani, uzbuđen sam i sve mi je novo, a prisutna je i mala doza straha jer je svaki početak težak. Idemo polako iz dana u dan i upoznajemo se. Prva je noć bila izazovna, ali uspješna - s osmijehom nam je na početku razgovora rekao naš proslavljeni veslač Valent Sinković, koji će ožujak 2021. pamtiti zauvijek. Za lavinu emocija koje Valent i njegova supruga Antonela dosad nisu doživjeli, zaslužan je sinčić Karlo koji je na svijet stigao u subotu 27. ožujka, u ranim jutarnjim satima.

- Porođaj je dobro protekao, sve je bilo u najboljem redu. Nažalost, nisam mogao biti uz suprugu u tom za nas vrlo važnom trenutku i, iskreno, jako mi je žao zbog toga, ali trenutačno su na snazi takve mjere - kaže sportaš kojemu se svašta motalo po glavi dok je njegova Antonela bila u rađaonici.

Ekskluzivni intervju s Valentom i Antonelom Sinković kao i fotografije najnovijeg člana obitelji potražite u novom broju magazina Story koji je u prodaji od srijede, 7. travnja 2021. godine