Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'DOKUMENT LUDOG VREMENA'

Martina Tomčić privukla pažnju nesvakidašnjom snimkom

Autor T.M.
Autor T.M.

Operna pjevačica s pratiteljima je podijelila videosnimku s koncerta klasične glazbe na kojem je i sama nastupala

Izvor: Instagram

Proslavljena operna diva i suosnivačica škole pjevanja 'Husar&Tomčić', 45-godišnja Martina Tomčić Moskaljo na društvenim mrežama objavila je neobičnu videosnimku s koncerta klasične glazbe. Riječ je o koncertu Giuseppe Verdi: Messa da Requiem na kojem je, između ostalih, nastupala i Martina. 

Martina Tomčić Moskaljov Izvor: Privatni album

'Kao dokument ovog ludog vremena u kojem živimo, jedna neobična, ali draga snimka iz dna (koronavirusom nepopunjene) predivne koncertne dvorane HNK u Varaždinu, 30.3.2021. Hvala kolegama moćnih vokala i iznimne muzikalnosti', napisala je Martina u opisu videosnimke. 

Opernu pjevačicu na društvenim mrežama prati gotovo 25 tisuća ljudi s kojima svakodnevno dijeli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života. Poznata i kao žena 'bez dlake na jeziku', Martina često iznosi svoje mišljenje o aktualnim zbivanjima. 

Povezane vijesti

Nedavno je podijelila fotografiju situacije na koju je naišla. Na spomenutoj fotografiji policijski službenik zapisuje mladića koji je na klupici u parku - svirao violončelo. 'Ma je li moguće??? Policija zapisuje mladića koji svira violončelo na klupici', napisala je Martina te dodala 'emotikon' koji plače, čime je dala do znanja da je se prizor nimalo nije dojmio.

Najčitanije

Najnovije