Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TUŽBA JE I DALJE U IGRI?

Nakon drame s photoshopom, oglasila se Kardashianka 'voštanog lica'

Autor N.R.
Autor N.R.

Reakcije na objavljenu neretuširanu fotografiju i dalje stižu...

Izvor: Instagram

Iako su otvoreno pričale o estetskim korekcijama na svom tijelu i licu, Kardashiankama odlazak pod nož, izgleda, nije dovoljan. To dokazuju i brojne neretuširane fotografije koje su nedavno procurile, a koje, sudeći po komentarima, nemaju veze sa stvarnošću. To se dogodilo i Khloe, najmlađoj od tri sestre Kardashian, koja trenutno proživljava pravu dramu, a njezin tim svim snagama trudi se ukloniti fotografiju koja je osvanula na jednom američkom portalu. Riječ je o fotografiji na kojoj reality zvijezda pozira u kupaćem kostimu, a ljudi iz njezinog tima tvrde kako fotka nije obrađena. Iako je njezin tim zaprijetio tužbama i za fotografiranje optužio njezinu asistenticu, pojavile su se informacije da ju je fotografirala njezina baka Mary Jo. Sada se o svemu oglasila i sama Khloe putem live javljanja. 

khloe kardashian Izvor: Instagram

'Hej ljudi, ovo smo ja i moje tijelo bez retuširanja i bez filtera', napisala je uz niz fotografija i video snimki. Fotografija koju sam objavila ovog tjedna je divna, no, kao netko tko se cijeli život bori s izgledom i kilogramima, kada netko snimi fotografiju koja baš i nije lijepa ili je loše osvjetljenje ili jednostavno nije pokazala kako doista izgleda tvoje tijelo nakon toliko godina muke da dođeš do ovoga gdje si sada i podijeli je sa svijetom, ima svako pravo tražiti da ju se makne, bez obzira o kome je riječ' napisala je, dok je u live prijenosu pozirala pokazivajući svoje tijelo bez ikakve dorade.

Fotografija je itekako podignula prašinu na društvenim mrežama. Dok neki komentiraju kako Khloe izgleda predivno bez photoshopa, drugi komentiraju kako je riječ o marketinškom triku. 'Tko njima uopće vjeruje? Kao slučajno procurila fotografija bez photoshopa na kojoj Khloe izgleda savršeno. Kome vi prodajte maglu?', samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Povezane vijesti

Kao netko tko se godinama borio s viškom kilograma, Khloe je osjetila potrebu obratiti se onima koji možda prolaze kroz slično. 'Za sve vas koji stalno osjećate taj neki pritisak ili se jednostavno ne osjećate dovoljno savršenima, želim da znate da znam kako vam je i da vas u potpunosti razumijem. Svakog dana moja obitelj i prijatelji, koji me vole, govore mi da sam lijepa, no svjesna sam da treba puno više od toga da bi im vjerovala. Potrudite se da budete sretni', rekla je. 

Khloe Kardashian Izvor: E! News Screenshot

Izbor Urednika

Royals