Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAKON TEŠKE 2020.

Prva Ivanina borba nakon smrti prijateljice bila je posebno teška

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Imale su posebnu priču i povezanost

Izvor: Krasnodar Peršun

Nakon 2020. godine, koja je za sve nas bila puna prepreka, što zbog osobnih borbi, što zbog one velike borbe protiv pandemije koronavirusa, svi smo se ponadali čudu u 2021. Nažalost, ona također nije dobro počela, barem ako je gledati iz perspektive Majke Prirode. Mnogi su se susretali i s vlastitim izazovima, a jedna od takvih je i naša boksačica Ivana Habazin. Naime, ovoj 31-godišnjakinji je sredinom veljače preminula velika prijateljica. Upravo njoj u čast, sinoć je odnijela pobjedu na War On The Shore 4 turniru u Dubaiju prekidom u drugoj rundi, gdje je svladala 23-godišnju Nanu Chakhvashvili iz Gruzije.

'Bog je velik! 2020. bila je puna prepreka, bila je teška godina, a 2021. također nije dobro započela, pogotovo kad sam te izgubila, Daniela. Ovo je bila moja prva borba bez tebe, a ova pobjeda bila je za tebe. Naljutila si se kad god sam izgubila borbu, ali nikad nisi prestala vjerovati u mene. I znala si da ću pobijediti. Hvala ti Bože jer me uvijek vodiš. Zahvaljujem na blagoslovu', napisala je emotivna Ivana nakon borbe, sa suzama u očima. 

Njezin put nije bio lak, no unatoč svemu nije odustajala i sada je ponosna na svaki uspjeh koji je ostvarila. Zbog boksačke karijere se odricala mnogo toga pa je tako i njezin put u Zagreb bio izazovan. Ivana je u jednom trenutku spavala u dvorani braće Božić dok je sudbina nije spojila s obitelji Ratković, posebice Domagojem i Danielom. Iako nisu u krvnom srodstvu, Ivana je posebno vezana za ovu obitelj. Nažalost, Daniela je napustila ovaj svijet, zbog čega naša boksačica nije skrivala emocije pa je otvorila dušu i oprostila se putem Instagrama od svoje jako dobre prijateljice.

Povezane vijesti

'Nisi žena koja me rodila ni nosila u sebi devet mjeseci. Žena si sjajnih očiju i snažnog srca, smijeha koji je uvijek ispunio prostoriju i čija je prisutnost ljubila dušu. Uvijek si me znala nasmijati kada je bilo najteže. Kada god sam bila usamljena, ti si bila kraj mene, znajući točno što trebam čuti. Ti si moja mama, moja najbolja prijateljica, moja srodna duša. Imale smo toliko planova, ali ti si otišla na najljepše putovanje. Iako mi je to teško prihvatiti, znam da si sretna s Bogom. Hvala ti što si u moj život ušla baš onda kada je trebalo. Volim te svim svojim srcem', ovako se Ivana od nje oprostila prije skoro dva mjeseca.

Najčitanije

Najnovije