Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INSIDE STORY

Raspravljali smo s KUKU$ima: 'Trap nema veze s istočnjačkim melosom'

Trojac s Trešnjevke svašta je otkrio našoj novinarki Antoniji Nazor u novom podcastu koji je upravo u tijeku! Pridružite nam se!

Izvor: Story

Još jedan ponedjeljak znači još jedan zanimljivi podcast Inside Story! No, ovoga puta naša novinarka i voditeljica Antonija Nazor nije imala jednog gosta već tri. Riječ je o članovima trap grupe 'Kuku$ Klan'. Ivan Godina (Goca R.I.P), Ivan Hilje (Hilj$on Mandela) i  Mislav Kljenjak poznat pod nadimkom Iso Miki koji su u podcastu otkrili da rade na tome da njihova glazba bude još bolja te da stvore još hitova koji će nadmašiti postojeće. 

Inside Story
Izvor: YouTube

Kako ime podcasta govori, Inside Story u opuštenom razgovoru o uspjehu, neizostavnim životnim klopkama i osobnoj priči donosi novu i drukčiju perspektivu omiljenih poznatih lica. Nakon Jacquesa Houdeka, Ivana Šarića, Lane Jurčević, Indire Levak, Ivane Kindl, Matije Vuice, Nine Kraljić, Borne Kotromanić, Asima Ugljena, Fabijana Pavla Medvešeka red je došao i na trojac s Trešnjevke koji će otvoreno razgovarati s našom voditeljicom Antonijom Nazor. Novinarka koju mnogi vole baš zbog njezina vedrog duha i temperamenta, koja u svoj posao unosi dozu onoga nečeg posebnog, privlači gledatelje da se udobno smjeste u svoje naslonjače, nasmiju od srca i dopuste da ih ganu priče koje dosad još nisu čuli.

Izbor Urednika

Royals