Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A ŠTO TO NJEGA OSVAJA?

Mario Roth: 'Zbog djevojke sam vozio 500 km da ju vidim na pola sata'

Autor Irena Grgić
Autor Irena Grgić

Frontmen grupe 'Vigor' za Story.hr je otkrio kakav je u ljubavi, ali i što je najluđe napravio za djevojku

Izvor: Instagram

Zbog posebne djevojke koja mu se jako svidjela, Mario Roth upisao je plesnu školu. Nije više znao kako joj prići, a kad je saznao da je plesačica, frontmen grupe 'Vigor' nije dvojio - upisao je tečaj i završio na plesnom natjecanju, a onda se šokirao kad je među članovima žirija prepoznao sve ostale članove svoga benda. Dio je to zapleta videospota za pjesmu 'Caka', novog singla popularne osječke grupe koja je ponovno oduševila brojne obožavatelje koji su s nestrpljenjem dočekali novi glazbeni hit. No, kada se kamere ugase, a Mario izađe iz uloge rasplesanog kavalira, kako onda zavodi djevojke? Odgovor na ovo, ali i brojna druga pitanja dao nam je upravo simpatični frontmen osječke grupe.

Vigor - Caka
Izvor: You Tube

U spotu zbog posebne djevojke upisujete plesnu školu kako bi je osvojili, a u stvarnom životu? Što je najluđe što ste napravili kako bi privukli pažnju one koja vam se sviđa? Je li imalo pozitivan ishod?

Inače sam dosta romantičan i ne zanimaju me prosječne osobe i prosječni odnosi. To osjetiš po energiji. Nisam tip koji ima visoke kriterije, ali znam što hoću, a pogotovo znam što neću. Najluđe što sam napravio, ako se to može nazvati najluđim, vozio sam 500 km da bismo se vidjeli samo na pola sata. Nije mi to bio nikakav problem, a ona je doslovno pala s nogu. Kad mi se netko sviđa, onda nema barijera, nikakvih granica. Tko kalkulira u ljubavi i u osjećajima, onda to nije ono pravo. Ljubav nije matematika.

Kakvi ste kad ste zaljubljeni?

Djevojka me može osvojiti šarmom, karizmom i karakterom

 Jako sam romantičan kad se zaljubim. Pravi muškarac nosi cvijeće, pravi muškarac je pažljiv, sluša, razumije i suosjeća, sve ostalo su priče za malu djecu. Većina muškaraca smatra kako je osjećaj muževnosti jedan od najbitnijih elemenata u identitetu muškarca, a s druge strane neki smatraju kako su današnji stereotipi o muškarcima postavljeni od strane društva u kojem živimo te da se gubi osjećaj 'muškosti' ako se slijedi ono što sam naveo. Muževnost se u našem društvu definira kroz emotivnu zahlađenost ili krutost, dok oni koji pokazuju svoje emocije, nisu dovoljno muževni. To je totalna glupost. I muškarci i žene su osjećajna bića. Točka.

Čime vas djevojka može osvojiti? Kakve osobine tražite kod partnerice?

Šarmom, karizmom i karakterom. Izgled je na prvu važan jer te to prvo i privuče kada nekoga ugledaš, ali uvijek se poslije pokaže tko ima ili nema 'ono nešto' osim dobrog izgleda. Svi mi starimo i mijenjamo se kroz godine. Ne ostajemo vječno mladi i zategnuti. Oni koji padaju samo na vanjštinu izrazito su površni ljudi, a to je osobina koja kod mene nikako ne prolazi.

Imate li možda neku anegdotu sa zaljubljenom obožavateljicom koja vas je pokušala osvojiti?

Imam ih stotine! (smijeh) I sve su manje-više simpatične anegdote. Jedna je obožavateljica čula kako volim plave žene, što apsolutno nije istina, jer ne padam na boju kose, već boju duše, pa se pobojala u plavo kako bi mi lakše prišla bliže. Druga si je dala istetovirati moju glavu na grudi. To su sve situacije koje te isprva malo šokiraju, ali onda shvatiš koja je njihova percepcija tebe i način na koji te doživljavaju. Meni je to sve vrlo simpatično.

Prije su se, barem mi se tako čini, muškarci više trudili oko osvajanja žena, danas kao da je to sve nekako pojednostavljeno i ubrzano pa se postavlja pitanje, postoje li danas uopće pravi kavaliri? Mislite li da su ove mlađe generacije možda zakazale po tom pitanju?

Prava vrijednost leži u trudu koji uložiš kako bi nekoga osvojio

 Apsolutno. Tome su najviše pridonijele društvene mreže. Vi danas u bilo kojem trenutku možete jednim klikom doći do koga god želite. Prije ere interneta trebao si se potruditi da dođeš do broja telefona osobe koja ti se sviđa, trebao si dolaziti 'kao slučajno' na ista mjesta za koja znaš da ta osoba izlazi. Danas se to sve rješava jednim lajkom i javljanjem u inbox po društvenim mrežama. Moje mišljenje je da to nema apsolutno nikakvu vrijednost. Prava vrijednost leži upravo u trudu koji uložiš kako bi nekoga osvojio. Mlađe generacije se danas upoznaju putem Facebooka i Instagrama te tako stvaraju iluzije o nekome putem fotografija koje su u velikom postotku nerealne jer daju iskrivljenu sliku o toj osobi.

Mario Roth Izvor: Press

Povezane vijesti

Za kraj, imate li neki savjet za sve one zaljubljene koji pokušavaju osvojiti svoje izabranice - da im otpjevaju nešto, otplešu?

Samo treba biti svoj i ne izgubiti sebe. U svima nama se nalazi jedan svemir, jedna galaksija i nikad to u sebi ne smijemo napustiti kako bismo nekom drugom bili sve ili kako bismo se tamo nekome svidjeli. Samo budi ono što jesi, budi potpuno svoj i radi ono što osjećaš, a ne ono što misliš da bi trebalo.

Izbor Urednika

Royals