Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roditeljske brige

PARI JOJ SE IZ UŠIJU Ella Dvornik otkrila novu 'muku' s Balie

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Influencerica o problemu prehrane s kojim se susreću gotovo svi roditelji

Izvor: Instagram

'Ajmo se prestati svađati oko dojenja i formule i popričajmo o problemu tjestenine, riže i pohanog', napisala je u najnovijoj objavi na Instagramu domaća influencerica Ella Dvornik Pearce. Sudeći po komentarima, pratitelje je dobro nasmijala i potaknula da podijele svoja iskustva s hranjenjem djece.

'Nakon nekog vremena naučite da stvarno nije bitno jesu li vam djeca dojena ili su na formuli, jer svi s vremenom odrastu u trogodišnjake koji jedu samo tjesteninu', poručila je u videu s 'bijesnim' pogledom, pritom se vjerojatno referirajući na stariju kći, trogodišnju Balie Dee.

Ella Dvornik Izvor: Instagram

'Ja imam dvogodišnjaka koji je upravo smlatio teglicu ajvara na žlicu. Bojim se za njegov želudac i svoj džep', napisala joj je jedna pratiteljica, a brzo je uslijedio i Ellin odgovor - 'Dobro je dok nije kavijar s tartufima'. 'Tjestenina i riža bez ičega. Specijalitet kuće', 'Moja opet konzerve sardina i tunjevine jede s povrćem, bez kruha u bilo koje doba dana i noći. Muž i ja ne jedemo ribu baš', tek je dio brojnih komentara. 

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije