Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrio istinu

'GOSPODIN SAVRŠENI' PRIZNAO 'Bježao sam od istine, ali ja sam zapravo gay'

Autori A.M.C. Autori Ana - Marija Crnica
Autori A.M.C. Autori Ana - Marija Crnica

Od malih nogu osjećao se drugačije od ostalih dječaka

Izvor: Profimedia

Colton Underwood, glavni lik američkog izdanja reality showa Gospodin savršeni, u intervjuu za 'Good Morning America' potvrdio je da je homoseksualac. 'Odbijao sam to priznati i mislio sam da bih radije umro nego da istina izađe na vidjelo. Dugo sam bježao od samog sebe, bježao sam od istine, mrzio sam se jer sam homoseksualac, jer sam gay. Pomirio sam se s tim konačno početkom ove godine, a sljedeći korak bio je obavještavanje ljudi o tome. Još uvijek sam malo nervozan oko svega, ali siguran sam sad da je to jedino ispravno', izjavio je.

U emisiji je otkrio i da je prošao kroz mračno razdoblje u kojem se jako loše osjećao. 'Dogodilo mi se jednom u Los Angelesu da sam poželio ne probuditi se više. Ali jesam. I to me navelo da preuzmem kontrolu nad svojim životom', dodao je i ispričao se kandidatkinjama i ostalim ženama.

Underwood je ispričao i kako se od malih nogu 'osjećao drugačije'. 'Znao sam da sam emotivniji od ostalih dječaka u svom razredu. Do srednje škole sam trebao shvatiti da me osobe istog spola zapravo privlače, a ne suprotnog. Katolik sam, a u Bibliji piše da je homoseksualnost grijeh. Molio sam se da me odvrati od toga. Molio sam Boga da me promijeni', otkrio je i dodao kako još nije stupio u vezu s muškarcem, ali se raduje pronalasku partnera.

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije