Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRAŽI POMOĆ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Domaći pjevač shrvan zbog krađe: 'Gubitak jedne od najdražih stvari'

Autor N.R.
Autor N.R.

Financijski i emocionalno teška godina

Izvor: Instagram

Domaći glazbenik, 42-godišnji Max Hozić nije mogao ni zamisliti da će ovo doživjeti. Naime, kako se sam požalio na društvenim mrežama, ukraden mu je motor uz koji je posebno vezan. Iz dvorišta zgrade u Zagrebu nestala je njegova ljubav i sreća, a shrvan zbog svega odlučio je priču podijeliti s javnosti. U nadi da će pronaći svog ljubimca, javio se na društvenim mrežama.

'U ovoj godini, financijski i emocionalno nikad težoj, gubitak jedne od najdražih stvari, mog motora, mi je zaista teško pao. Baš zato što taj motor nije bio samo materijalna stvar nego moj jedini spoj s normalnim životom. Jedina stvar, u ovoj blokadi normale, zatvoru kojeg živim, koja me čupala i vodila u bolji svijet. Zato vam svima hvala od srca što ste podijelili onu moju objavu o krađi. Olakšao mi je život već taj podsjetnik da smo ipak okruženi s mnogim dobrim, empatičnim ljudima', započeo je objavu pa se obratio kradljivcu.

Povezane vijesti

'Lopov živi nesretan život. Iako je na tren osjetio adrenalin i uspjeh, to je duboko promašena osoba, nesretna i nesređena. Možeš imati moj motor, lopove, ali nećeš nikada imati moju sreću. I iako si me na tren učinio nesretnim, nikad neću biti nesretan kao što si ti, iako toga vjerojatno nisi svjestan', poručio je onome tko mu je oduzeo sreću.

Njegova zamisao s dijeljenjem na društvenim mrežama je uspjela, jer je u manje od 24 sata njegova objava podijeljena više od 600 puta. No unatoč tome potraga još uvijek nije završena i Max moli sve one koji vide išta sumnjivo, da mu jave.

Najčitanije

Najnovije