Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISPITUJE SE UZROK NESREĆE

Poznati YouTuber hospitaliziran nakon stravične automobilske nesreće

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

'Zahvalan sam što sam i dalje ovdje'

Izvor: Instagram

Nije prošlo ni 24 sata otkako je na svom Instagramu najavio novi YouTube video. Samo nekoliko sati nakon toga, jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih YouTubera, Jeffree Star je s prijateljem doživio stravičnu prometnu nesreću, zbog koje su oboje hitno hospitalizirani. Kako su izvijestili američki mediji, uzrok nesreće se još istražuje, ali je poznato da se dvojac u automobilu okrenuo tri puta, nakon što je izgubljena kontrola nad vozilom. Za volanom je bio Jeffree, a na suvozačkom mjestu njegov prijatelj Daniel.

Da je doživio nesreću, javio je njegov tim putem Instagrama, a nekoliko sati nakon hospitalizacije, oglasili su se ponovno putem iste društvene mreže. Tada je poruka napisana u prvom licu, zbog čega njegovi obožavatelji vjeruju da je Jeffree stabilno. 'Ovo jutro je bilo jedno od najstrašnijih trenutaka u mom životu. Zahvalan sam što sam i dalje ovdje. Bol je nepodnošljiva jer sam slomio dio leđa, a i nastradala je kralježnica. Liječnici su mi rekli da će ovo trajati nekoliko mjeseci, ali da bi se trebao u potpunosti oporaviti', opisao je 35-godišnji makeup mogul.

Ovo jutro je bilo jedno od najstrašnijih trenutaka u mom životu

Za razliku od njega, njegov prijatelj Daniel je u nešto ozbiljnijoj situaciji. 'On ima unutarnje komplikacije. Kako je preživio rak crijeva tri puta, pojavile su se komplikacije s organima i promatraju da 0-24. Uskoro ćemo znati više. Hvala svakoj osobi koja brine', zaključio je obraćanje obožavateljima. Kako je otkrila tamošnja policija, alkohol i droga su isključeni kao uzročnici nesreće. 

Povezane vijesti

Uz svoju kozmetičku liniju i YouTube karijeru, Jeffree je poznat i po tome što se nerijetko nađe usred skandala. Posljednji je tako bio onaj u kojem je bio optužen da je ljubavnik glazbenika Kanyea, koji je nedavno prekinuo s Kim Kardashian. Naime, u video snimci koju je u kratkom roku pogledalo više od pet milijuna ljudi, Jeffree se našalio kako on voli 'jako visoke muškarce', aludirajući na to kako glazbenik nije njegov tip. Tvrdi i kako se nikad nije s njime družio, a sve je optužbe nazvao smiješnima. 'Jeffree Star je single i nikada nije spavao s Kanyeom', rekao je i dodao kako trenutno ne spava ni s kime, pa tako niti s uskoro bivšim suprugom Kim Kardashian. Rekao je i kako vjeruje da je povezan s njime upravo zbog toga što obojica trenutno borave u Wyomingu, gdje se i dogodila spomenuta nesreća.

Najčitanije

Najnovije