Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija nas prestigla

IMA LI ŠANSE? Albina pada na kladionicama

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Stanje trenutno nije dobro

Izvor: Screenshot YouTube

Nakon što je odnijela pobjedu na Dori, Albina Grčić sa svojom pjesmom 'Tick- Tock' osvojila je simpatije diljem Hrvatske. Mnogi pjevuše zarazne stihove kojima će nas mlada Splićanka za mjesec dana predstavljati na Eurosongu, a obožavatelji ovog glazbenog natjecanja počeli su se kladiti na svoje favorite.

Iako je Albina u početku dobro kotirala na ljestvicama u kladionici, sada su je prestigle srpske predstavnice Hurricane koje će izvesti pjesmu 'Loco loco'. Još su nedavno bile na 29. mjestu, a sada su se popele na 21. i prestigle našu predstavnicu koja je trenutačno na 22. mjestu.

Povezane vijesti

U proteklih nekoliko tjedana Albini su kladionice davale veće šanse, no sada su počele padati. U Rotterdamu će nastupiti deseta po redu i prvoj polufinalnoj večeri. Što se tiče ostalih predstavnika, malteška Malteška predstavnica Destiny s pjesmom 'Je Me Casse' i dalje je favorit na kladionicama, koje joj daju 17 posto šanse za pobjedu, a francuska predstavnica Barbara Pravi s pjesmom 'Voila' na drugom je mjestu s 14 posto šanse. 

Najčitanije

Najnovije