Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VODITELJ NARODNOG ZA STORY.HR

Petar Tin Miketić: 'Svatko u životu treba imati svoju Karlu'

Autor Irena Grgić
Autor Irena Grgić

Razgovarali smo s mladim pojačanjem narodnog, Petrom Tinom Miketićem, koji nam je otkrio skriveni talent, ali i pričao o djevojci Karli

Izvor: Privatni album

Od prije nekoliko mjeseci, dobro uhodanoj ekipi narodnog pridružilo se još jedno ime - Petar Tin Miketić. U ulogu voditelja informativnog dijela ovaj se 24-godišnjak brzo uhodao, a kako ističe, osoba je koja voli svoj posao i koja se voli posvetiti istom. Kaže da voli umjerenost i balans, a ne vidi ni smisao u poslu koji obavljaš ako ne daješ 120 posto od sebe. Kako ga je prihvatio ostatak ekipe, kako se zabavlja kada ne radi, ali i čime ga je osvojila djevojka Karla, u razgovoru za Story.hr otkrio je simpatični PTM - kako ga od milja zovu na narodnom.

Kako ste se snašli u ekipi narodnog? S kim ste najviše kliknuli?

Mislim da sam se super snašao. Prošlo je skoro pola godine, a čini mi se da sam kliknuo sa svima. S nekima malo više, s nekima malo manje, to je tako kad radiš s puno ljudi. Ne možeš sa svima biti najbolji. Cijenim ih sve, svi znaju svoj posao i rade ga maksimalno profesionalno. Želja mi je i cilj biti što bolji.

Da ste se udomaćili na radiju čulo se i nedavno kada ste dobili i pjesmu od kolega i to zbog ozljede?

Želja mi je i cilj biti što bolji

 Pjesma je zapravo masterpiece Jutarnjeg kluba, zahvaljujući Marku Bratošu, Hrvoju Kečkešu i Dori Srdar. Od tud je krenuo moj nadimak informirani orao, ptić koji svako jutro donosi vijesti. (smijeh) A nastavak te pjesme je došao kada sam slomio lakat na nogometu - ptić je slomio krilo. Zapravo imam dvije pjesme, a zbog te prve su svi počeli pjevati Petar Tin Mikeeetić! (smijeh)

Kad ne slušate narodni, što se nalazi na vašoj playlisti?

Uff. Slušam stvarno sve, od domaćih izvođača, ex yu i regionalnih izvođača do popularne strane komercijalne glazbe, house glazbe, ovisno o raspoloženju. Pa čak u slobodno vrijeme slušam i klasiku. Vivaldi nije loš lik. Stvarno svega ima...

Petar Tin Miketić Izvor: Privatni album

PETROV RECEPT ZA DOMAĆI LEDENI ČAJ

Skuhati 2L vode za čaj, ubaciti dvije vrećice zelenog i jednu vrećicu čaja od marelice. Ohladiti. U blender ubaciti 250 mL vode, šaku leda, borovnica i jagoda te 50 mL sirupa od borovnice. Izblendati. Pomiješati s čajem i iscijediti pola jednog limuna. Promiješati i za kraj, u vrč ubaciti šaku čitavih borovnica i 3-4 kriške jabuke. Servirati u čašu s 2-3 kocke leda.

Ne skrivate ni da ste zaljubljeni. Čime vas je osvojila djevojka Karla, kako ste se upoznali?

Upoznali smo se u najboljem mogućem trenutku. Smatram da je timing u životu najbitniji. Osvojila me svojom jednostavnošću, racionalnošću te kreativnim i ono najbitnije optimističnim pogledom na život, a toga nam je svima danas sve više potrebno. Mislim da svatko u svom životu treba imati svoju Karlu!

Uz javni posao nekad zna biti teško usklađivati privatno i poslovno, koji je vaš recept za uspješnu vezu?

Nemam 50 godina iskustva (smijeh), ali moj recept je kompromis. Naravno, ne udaljavati se od svojih temeljnih vrijednosti i uvjerenja, ali kompromis - jer ne možeš ići glavom kroz zid.

Kad niste na narodnom, kako provodite vrijeme? Imate li neki skriveni talent?

Moj glavni talent je spavanje, mogu stvarno brzo zaspati. To najbolje znaju moji prijatelji koji imaju dokazne materijale. (smijeh) Zanimljivo je kako svaka osoba ima vlastito trajanje svog ciklusa spavanja tj. razdoblje između dviju REM faza sna, ali drugom prilikom o tome. Još jedan talent, kojeg sam nedavno otkrio, je pravljenje domaćih ledenih čajeva. I da, očito slomiti lakat na nogometu...

Najčitanije

Najnovije