Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrabrost u boli

GLUMAC SHRVAN NAKON SMRTI SUPRUGE 'Rekla je da nađem nove djevojke'

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

U posljednjim trenutcima života savjetovala ih je da nastave sa svojim životima

Izvor: Profimedia

Glumac Damian Lewis izgubio je proteklog tjedna ljubav svog života, nakon što je njegova supruga, zvijezda Harry Pottera i serije Peaky Blinders, 52-godišnja Helen McCrory, izgubila bitku s rakom. Odajući počast svojoj supruzi, Damian je sada za The Sunday Times otkrio kako ga je preminula supruga hrabrila da ponovno nađe ljubav nakon što ona umre.

Helen McCrory Damian Lewis Izvor: Profimedia

Ispričao je kako mu je Helen rekla da 'ljubav nije posesivna' te da bi željela da on bude sretan i kad nje više ne bude u blizini. 'Prije samo nekoliko tjedana rekla nam je iz svog kreveta 'Želim da tata ima djevojke, puno njih, morate svi opet voljeti, ljubav nije posesivna , ali znaš, Damjane, pokušaj barem doći na sprovod, a da nekoga već ne 'kuhaš'', prisjetio se glumac.

helen mccrory Izvor: Profimedia

Pohvalio je svoju suprugu kao velikodušnu i hrabru osobu. Njezina se velikodušnost proširila i na to da nas troje potiče na život. Živite u potpunosti, iskorištavajte prilike i avanture', prepričao je glumac posljednje razgovore s McCrory. 'Djeci je više puta rekla 'Ne budite tužni, jer iako ću otići, živjela sam život kakav sam željela'. Helen je odlučila svoju dijagnozu čuvati u strogoj tajnosti kako bi mogla nastaviti s dobrotvornim radom posljednjih mjeseci života. Šokantnu vijest podijelio je Damian Lewis koji je ispričao kako je njegovasupruga umrla mirno kod kuće 'okružena ljubavlju obitelji i prijatelja'.

Izbor Urednika

Royals