Prije negoli su se u kolovozu 2015. godine, Jennifer Aniston i Justin Theroux vjenčali, glumački par bio je pet godina zajedno. Činilo se kako je upravo on vratio osmijeh zvijezdi serije 'Prijatelji', nakon što ju je zbog Angeline Jolie ostavio bivši suprug Brad Pitt. Par se upoznao 2007. godine na setu filma 'Tropska grmljavina', čiji su scenarij napisali Theroux i bliski prijatelj Jennifer Aniston, glumac Ben Stiller. U tom trenutku između njih se nije dogodila nikakva kemija, no tri godine kasnije sve se promijenilo.

DAO JE VELIKI INTERVJU Justin Theroux prvi put o razvodu s Jennifer Aniston
Profimedia 

Ljubav između njih dvoje nije se dogodila do snimanja filma 'S njim i na kraj svijeta' 2010. godine, u kojem su zajedno glumili i postali bliski prijatelji. Theroux je njihov odnos isprva zanijekao jer je još uvijek bio u vezi sa stilisticom Heidi Bivens. Ipak, svoje osjećaje nisu mogli dugo kriti, stoga je glumac okončao vezu sa stilisticom, a Justin i Jennifer 2011. godine su prvi put snimljeni u javnosti u Los Angelesu. Iduće četiri godine njihova je ljubav rasla, a ubrzo su započeli i zajednički život.

DAO JE VELIKI INTERVJU Justin Theroux prvi put o razvodu s Jennifer Aniston
Profimedia 

Tijekom romantičnog putovanja u Rim 2012. godine Theroux je zaprosio Jennifer na njezin 41. rođendan, a tri godine kasnije napokon su svoju ljubav ozakonili. No, ta ljubav nije imala sretan kraj. Zajedničkom objavom, 2018. godine, obznanili su svijetu da se rastaju, a Justin otada pa sve do sada nikada nije pričao o razlozima njihova razvoda. Naime, za magazin Esquire, iskreno je rekao: 'Sviđalo se to nama ili ne, nismo imali taj dramatični raskol i volimo se i dalje. Kada smo se rastajali, novinari su pisali da je to zbog neslaganja o mjestu stanovanja. Tada su pisali da ja želim živjeti u New Yorku, dok je Jen, po njihovim saznanjima, više željela ostati u LA-u. To jednostavno nije istina', rekao je.

'Ne čujemo se svaki tjedan, ali smo ostali u super odnosima i povremeno se nazovemo da si kažemo novosti. Često pričamo i preko FaceTime-a. Također, Jennifer me jako nasmijava. Ona je urnebesna osoba. Bilo bi to gubitak za mene da nismo u kontaktu. I ja bih volio da ona isto misli za mene', zaključio je.