Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEVENA RENDELI VEJZOVIĆ:

'Cijepila sam se! Nadam se da je to prvi korak do normalnog života'

Autor Karmen Miletić
Autor Karmen Miletić

Nevena se na društevnim mrežama našalila uz fotografiju s medicinskom maskom te nam otkrila kako se nakon cijepljenja protiv koronavirusa osjeća vrlo dobro, bez ijedne nuspojave

Izvor: Story arhiva

Dok su neke suzdržane u izražavanju mišljenja, druge domaće zvijezde bez ustručavanja podupiru cijepljenje protiv koronavirusa i vrlo otvoreno o njemu govore. Da je pobornica cijepljenja, TV voditeljica i vlasnica PR agencije Nevena Rendeli Vejzović (39), otkrila je za Story.hr već ranije ovog mjeseca, kada je rekla da smatra kako starijim sugrađanima svakako treba dati prednost. 

nevena rendelli Izvor: Privatni album

Sada je na svom Instagram profilu objavila da je konačno 'čipirana'. Našalila se tako uz fotografiju s medicinskom maskom te nam otkrila kako se nakon cijepljenja protiv koronavirusa osjeća vrlo dobro, bez ijedne nuspojave.

Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Instagram

'Poslala sam e-mail svojoj obiteljskoj liječnici u kojem sam izrazila želju za cijepljenjem i već sam sljedećeg dana pozvana da dođem na Zagrebački Velesajam. Naravno, sve je bilo bez veze. I samu me iznenadila brzina poziva, ali Pfizer cjepivo je očito stiglo u Hrvatsku. Presretna sam zbog toga i nadam se da ćemo uskoro svi moći nastaviti s normalnim životom. Primila sam prvu dozu Pfizer cjepiva, a drugu ću primiti u lipnju', rekla nam je Nevena.

Nevena Rendeli Vejzović Izvor: arhiva Storyja

Opisala nam je kako je cijepljenje na Velesajmu krenulo od jutra, no zbog velike gužve, na svoj je red čekala više od sat vremena. Ipak, to joj nije predstavljalo nikakav problem.

Najčitanije

Najnovije