Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČESTO IMAO ISPADE

KRIVA JE LJUBOMORA? Anđelkin brak raspao se zbog prisnih scena s Andrijom?

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Scene seksa na perilici za rublje navodno su prouzrokovale brojne svađe između Anđelke i njezinog tadašnjeg supruga koji je tvrdio kako se glumica previše opustila tijekom snimanja

Izvor: Privatni album

Glumica koju je domaća publika upoznala u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka', 36-godišnja Anđelka Prpić, prošle se godine, nakon devet godina braka razvela od misterioznog Daria Prpića, s kojim ima i osmogodišnjeg sina Jakšu.

anđelka prpić Izvor: Instagram

Iako je prošle godine rekla kako je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima, a o privatnim detaljima nikada nije htjela pričati, Kurir sada piše, kako je na raspad braka utjecala ljubomora. Sve je počelo, pišu, još na početku bračne plovidbe, a prve svađe uzrokovalo je snimanje seksualnih scena s glumcem Draganom Mićanovićem u seriji 'Žene s Dedinja'. 

anđelka prpić Izvor: Privatni album

Scene seksa na perilici za rublje navodno su prouzrokovale brojne svađe između Anđelke i njezinog tadašnjeg supruga koji je tvrdio kako se glumica previše opustila tijekom snimanja. Gospodin Prpić je, prema pisanju Kurira, primijetio kako mu supruga uživa tijekom snimanja eksplicitnih scena iako ga je ona uvjeravala kako je sve bilo na profesionalnom nivou. 

Povezane vijesti

No, ispadi ljubomore nastavili su se nizati, a Dariju je navodno 'rak rana' bio i glumac Andrija Milošević s kojim je Anđelka godinama surađivala u gore spomenutoj seriji. 'Svaka prisna scena s Andrijom, Dariju je bio nož u leđa', komentirao je izvor blizak paru za Kurir. 

anđelka prpić Izvor: Privatni album

Ipak, glumica je prije nekoliko mjeseci demantirala glasine o preljubima, svađama ili skandalima te priznala kako u bivšem suprugu vidi pravog prijatelja. 'Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo. Ništa što je postojalo prije 2020. godine ne bih bacila, sklonila, zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu pritisnuti 'delete', naprotiv! Kao jedina koja se u obitelji bavi javnim poslom, moja je odgovornost sve njih sačuvati, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali', priznala je glumica. 

Izbor Urednika

Royals