Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POPUSTILA JOJ

'NIKAD MI NIJE BILO TAKO TEŠKO' Marijana zabrinuta zbog putovanja kćerkice

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Voditeljica je 6-godišnju kćerkicu ispratila na aerodrom, gdje je prvi put sama sjela u avion. Ena se jako veselila, no Marijana je zbog toga pod velikim stresom

Izvor: Instagram

Osim što se dobro snalazi ispred kamera, niti u privatnom životu nije joj ništa drugačije. 40-godišnja voditeljica Marijana Batinić mama je dviju djevojčica, a radosne trenutke s njima često objavljuje na društvenim mrežama. No sada je priznala kako je zbog 6-godišnje Ene u velikim brigama. Njezina djevojčica prvi put je putovala avionom u Split. 

Marijana Batinić Izvor: Instagram

'Nakon mjeseci inzistiranja stisneš zube i popustiš, jer znaš da je to dobro za nju. Moja rođakinja stjuardesa joj je davno bacila bubu u glavu da jako puno djece putuje avionom uz pratnju svojim bakama i djedovima. Otkad je napunila šest godina i otkad je to postalo moguće i njoj, svaki je dan ova tema bila na tapeti', napisala je Marijana na Instagramu, a podijelila je i nekoliko fotografija s aerodroma. 

No voditeljica nije sakrivala koliko je zabrinuta. Svojoj Eni privremeno je dala mobitel i karticu kako bi se mogla javiti iz aviona i kada sleti. Djevojčica je mami uspjela poslati prvu poruku, zbog čega je voditeljica bila jako ponosna. 'Ovo imam potrebu sa svima podijeliti', napisala je Marijana. 

Marijana Batinić Izvor: Instagram

Ena je prije leta nasmiješena pozirala na aerodromu, a Marijana je naglasila kako će eksplodirati od sreće jer ide sama u Split. No voditeljici su ipak drugačije misli prolazile kroz glavu, a pale su i suze. 'Mama je sramoti jer plače cijelo jutro. Ne znam je li mi išta u životu bilo ovako teško', napisala je naposljetku. No bila je jako ponosna kada joj je kćerkica uspjela poslati svoju prvu poruku.

Povezane vijesti

A prije više od pola godine Marijana je sa suprugom Matejem Pašalićem dobila drugo dijete, djevojčicu Rozu. Njezinu ime odabrala je upravo Ena. Marijana je tada rekla kako će starija sestrica imati zadnju riječ što se tiče imena. Voditeljici su kćeri često glavne zvijezde njezina Instagram profila te svaki trenutak proveden s njima radosno dijeli sa svojih 260.000 pratitelja. 

Izbor Urednika

Royals