Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNAŽAN JE

Legendarnom glazbeniku se vratio karcinom, ali on ne gubi pozitivne misli

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Taj tip karcinoma se često dijagnosticira u uznapredovaloj fazi

Izvor: Profimedia

Za nešto više od mjesec dana, britanski glazbenik, gitarist rock sastava The Rolling Stones, Ronnie Wood će proslaviti svoj 74. rođendan. Iako bi ovo trebalo biti sretno razdoblje, njega su nažalost pokosile negativne vijesti. Kako je otkrio medijima, tijekom lockdowna mu se vratio karcinom, ovoga puta malih stanica. Podsjetimo, karcinom pluća dijagnosticiran mu je 2017. godine, nakon čega mu je uklonjen dio pluća. 

 'U posljednjem lockdownu borio sam se s rakom malih stanica. Tijekom svog oporavka jednostavno sam se prepustio. Što mora biti, bit će, ja tu ne mogu ništa. Jedino što mogu je ostati pozitivan, snažan i boriti se, a sve ostalo je u rukama neke više sile', izjavio je glazbenik za The Sun

S obzirom na informacije koje se mogu pročitati u brojnim znanstvenim člancima, obožavatelji su jako zabrinuti. Naime, taj tip karcinoma se često dijagnosticira u uznapredovaloj fazi, što znači da se već proširio na mozak, jetru, kosti ili koštanu srž, a većina pacijenata umre već u prvoj godini nakon dijagnoze. 

Povezane vijesti

Inače, životni stil 73-godišnjaka bio je prepun droge i alkohola, a prozvan i uzrokom zašto je njegov 45-godišnji sin Jamie u ranim godinama upao u zamku ovisnosti o drogama, zbog koje je skoro izgubio život. Iako je Ronnie, kako je sam priznao, 'čist' od droge i alkohola posljednjih deset godina, te se posvetio odgoju četverogodišnjih blizanki koje ima sa 30 godina mlađom suprugom Sally Humphreys, njegov sin Jamie se dugo borio s posljedicama odgoja oca koji mu je većinu života bio loš uzor. Priznao je da mu je djetinjstvo bilo kaotično i da je zbog toga već sa 14 godina probao kokain i heroin, o kojima je postao ovisan u 20. godini. 'Droge su bile normalne u mojoj obitelji. To je bio dio mojeg odgoja i odrastanja', rekao je.

Izbor Urednika

Royals