Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVAŠTA NAM JE ISPRIČALA

INSIDE STORY Albina: 'Ivan je zgodan, ne bih htjela da ga neka cure ukrade'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Nova epizoda podcasta je vani!

Izvor: Adria Media Zagreb

'Uskoro krećemo za Rotterdam. Uzbuđenje je veliko, ali i očekivanja. Dobro smo se pripremili i želimo maksimalno uživati', odmah nam je na početku rekla nasmijana Albina Grčić, koja uskoro kreće na veliko natjecanje Eurosong gdje će ona s velikim i kreativnim timom predstavljati Hrvatsku. Upravo zato, raspored joj je gust pa smo imali i sreće što smo je uhvatili prije odlaska. 'Meni je iskreno najbitnije da radim što volim. Ako je prenatrpani raspored posljedica toga, neka. Meni je prije svega zadovoljstvo, i ugodno se osjećam. Ne mogu se požaliti', sasvim je iskrena. 

Imala sam problema sa samopouzdanjem, ali s obzirom na posljednju godinu, osjećaj zadovoljstva si ne želim uskraćivati

Osvrnula se i na kladionice, na kojima se njezino ime u nekoliko navrata penjalo, odnosno padalo. 'Ne opterećujem se jer mislim da će se tek znati sve nakon nastupa', objasnila je pa otkrila da će biti i nekih promjena. 'Mogu otkriti da mijenjamo kretnje na pozornici, jer je ona drugačije koncipirana. Također, mijenjamo outfit. Ostat će ista ideja, ali znate ono: 'Žena se ne može pojaviti dva puta u istoj odjeći', objasnila je našoj Antoniji. 

Nova epizoda podcasta Inside Story
Izvor: YouTube

Kako je istaknula naša novinarka, Albinina karijera je i dalje nevina jer je na samom početku. 'Počela sam vjerovati da imam neku karizmu i vidjela sam da se ljudima sviđa. Moram priznati da na početku nije bilo tako. Imala sam problema sa samopouzdanjem, ali s obzirom na posljednju godinu, osjećaj zadovoljstva si ne želim uskraćivati', opisala je svoje početke o natjecanju The Voice, gdje smo prvi put čuli za nju. 

Podršku joj daje i njezina obitelj, prijatelji, ali i dečko Ivan. 'Jedno je kad gledaš sve na malom ekranu, a drugo kada im ja pričam pikanterije', opisala je prvi susret s obitelji nakon dolaska u Solin nakon pobjede na Dori. 'Slobodno vrijeme kad dođem kući, koristimo za druženje interno na selo. Nisam još izašla na rivu, i mogu reći da mi to malo fali', sa smiješkom je rekla i prisjetila se prekrasnih uspomena. 

Uz sve što joj se događa, sretna je i u ljubavi s Ivanom. 'On ne voli da se razvlači ta naša priča, nije tip koji se voli eksponirati i ja to poštujem. Nakon što smo se družili kao djeca, razišli smo se i poslije ponovno sreli u noćnom klubu. Stvarno sam sretno zaljubljena. I moram priznat da je on poprilično zgodan i ne bih htjela da ga neka cura ukrade', nasmijala nas je. 

Trk na YouTube, nećemo vam sve ispričati. 

Najčitanije

Najnovije