Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

svaki dan je sve teže

'ZNAM DA ME GLEDA' Supruga sportaša rasplakala objavom o preminuloj kćeri

Autor Irena Grgić
Autor Irena Grgić

Osmomjesečna Azaylia preminula je od leukemije, a mama joj je uputila emotivnu poruku

Izvor: Instagram

'Počivaj u raju princezo. Uvijek ću te držati u svom srcu dok te neću moći držati ponovno u raju', ovim se emotivnim riječima nekadašnji nogometaš i reality zvijezde, 30-godišnji Britanac Ashley Cain, u nedjelju oprostio od svoje osmomjesečne kćerkice Azaylie Diamond koja je bolovala od akutne mijeloične leukemije. Shrvani otac u posljednjih je nekoliko mjeseci u više navrata izvještavao o zdravstvenom stanju svoje princeze, a sada, nekoliko dana nakon njezine smrti, oglasila se i mama Safiyya Vorajee.


'Svaki dan je sve teže, ali Azaylie me naučila snazi i hrabrosti koju je imala cijelo vrijeme. Moram ju učiniti ponosno i biti ista takva. Znam da me gleda od gore', započela je objavu Safiyya, a potom poslala posebnu poruku preminuloj kćerkici. 'Posebno ti hvala prelijepa moja Azaylia što si nas naučila pravom smislu života. Čast mi je što sam tvoja mama. Uživaj u raju i novim krilima anđele moj. Laku noć bebo', završila je neutješna mama zahvalivši se svima na podršci u ovim najtežim trenutcima.

Povezane vijesti


Podsjećamo, djevojčici koja je podlegla posljedicama teške bolesti, leukemija je dijagnosticirana odmah nakon rođenja, a iako je malena od prvog dana bila podvrgnuta liječenju, nažalost, njezino slabašno tijelo nije se uspjelo izboriti. Njezin otac redovno je izvještavao o stanju djevojčice i isticao koliko se hrabro drži i bori s ovom zloćudnom bolešću.

Najčitanije

Najnovije