Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA STORY.HR

NUŠA NAKON REALITYJA: 'S Mijom se ne čujem, a za avanture nemam vremena'

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Glazbenica bi željela partnera upoznati u prirodnim okolnostima i spontano, a show 'Gospodin Savršeni' ostao joj je u sjećanju kao prekrasno iskustvo

Izvor: Instagram

Hrvatskoj javnosti postala je poznata nakon sudjelovanja u reality showu 'Gospodin Savršeni', a slovenska glazbenica Nuša Rojs danas je daleko od televizijskih kamera. Posvetila se sebi, a  trenutačno joj je velika želja ponovno nastupati na koncertima. No slobodno vrijeme koristi najbolje što može pa se nedavno bacila na preuređenje svoje kuće u što se upustila u potpunosti sama.

'Živim sama u kući koju su izgradili moja baka i moj djed. Baka mi je rekla da mogu srušiti ovu kuću kad nje više ne bude, ali ja sam joj obećala da ću se brinuti za zemlju i kuću u koju je ona uložila svoj život. Ovdje sam uvijek bila sretna, ali lagano moram renovirati. Ne želim biti ovisna ni o kome i zvati nekoga kada mi nešto treba. Naučila sam kako traje duže, ali sama napravim kako želim i to je to', ispričala je Nuša za Story.hr.

Renoviranju kuće posvetila se dok nema koncerata i snimanja. U protivnom, kaže, ne bi imala vremena. A pandemija koronavirusa koja je mnoge zaustavila i onemogućila brojne aktivnosti, ipak je za neke iznjedrila i pozitivne stvari. Svestrana Nuša je tako pronašla novi hobi.

'Oduvijek sam jako aktivna, isprobala sam puno stvari i s puno njih se još uvijek bavim. Od plivanja, jahanja, pilatesa, joge... No sada sam se oduševila s jednim novim treningom na vodi. Željela bih dobiti licencu kako bih mogla voditi svoje grupe i motivirati ljude da naprave nešto dobro za sebe i svoje tijelo na zabavan način. Ozbiljno razmišljam o tome, oduševljena sam', objasnila je glazbenica.

No Nuši je godinu dana unazad bilo izazovno. Neke situacije su joj teško pale. 'Najprije sam izgubila posao koji sam radila preko tjedna, a onda su zabranili koncerte i druženje. Vikendom nisam znala što ću sa sobom, ali najteže mi je bilo što nisam mogla u studio i snimiti svoj album kao što mi je bio plan', ispričala je. Zbog toga će, kaže, kada pandemija završi, pjevati svugdje gdje će moći.

A vjerojatno mnoge zanima Nušin ljubavni status nakon sudjelovanja u realityju gdje se borila za srce 29-godišnjeg Mije Matića. Naposljetku je i uspjela, jer je Mijo odabrao upravo nju. No, njihova veza se nakon showa nije održala. Nuša nam je ispričala kako se s Mijom nije čula nakon showa, a onog pravog 'Gospodina Savršenog' još nije upoznala.

'Mislim da sada nije pravo vrijeme za nova poznanstva. To stavljam na kraj mom popisu prioriteta. Najbitnije mi je da smo obitelj i ja zdravi, da imam posao preko tjedna i da radim na svome imenu. Iako trenutačno ne mogu nastupati, mogu stvarati putem društvenih mreža. Nemam vremena za avanture. Nisam još nikoga upoznala tko će me privući psihički i fizički', ispričala je Slovenka.

No prijava u reality više joj ne pada na pamet. Nuša bi željela partnera upoznati u prirodnim okolnostima i spontano, a show 'Gospodin Savršeni' ostao joj je u sjećanju kao prekrasno iskustvo.

Povezane vijesti

'No ne bih ponavljala iste stvari. Na kraju showa sam pomislila kako bih stvarno mogla pobijediti i pobijedila sam. Onda sam pomislila kako je to predobro da bi se dogodilo meni i trajalo. I tako je završilo. Dakle, meni je sada lekcija da kada dobijem što želim, vjerujem da to zaslužujem i prihvatim bez sumnje', zaključila je Nuša.

Najčitanije

Najnovije