Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIŠELJUBJE JE ZA NJU POTPUNO NORMALNO

Pjevačica ima 20 godina i vjeruje u poliamoriju: 'S više od dvoje ne bih'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Kći poznatog para je izgubila i vjeru u brak

Izvor: Profimedia

Višeljublje ili poliamorija naziv je za održavanje intimnih odnosa (romantične i/ili seksualne prirode) s više od jedne osobe, a uz znanje i pristanak svih partnera. Poliamorija se razlikuje od poligamije u tome što odnos s trećim partnerima ne uključuje ili ne mora uključivati brak. Da živi upravo ovakvim načinom, otkrila je 20-godišnja pjevačica Willow Smith, kći glumačkog para Jade i Willa Smitha. Svoju je priču po prvi put ispričala pred kamerama, ispred majke i bake Adrienne tijekom njihovog Facebook showa 'Red Table Talk'.

'Recimo da niste osoba koja želi seks, ali vaš partner je. Hoćete li biti osoba koja će reći: 'Samo zato što ja nemam te potrebe, ne možeš ih imati ni ti? To je jedan od razloga zašto sam bila zainteresiran za poli - jer sam shvaćala da je to neka vrsta neseksualnog odnosa. U svojoj grupi prijatelja ja sam jedina poliamorna osoba, a najmanje se seksam od svih mojih prijatelja', objasnila je mami i baki.

Iako je riječ o životu s najmanje dvoje partnera, priznala je više od dvoje ne bih mogla. S obzirom na to u što vjeruje, nije čudno što ne vjeruje u brak. 'Povijest braka me stvarno iritira. Sama povijest braka u cjelini i ono što je on predstavljao tijekom godina, posebno za žene. Vjerujem da je jedini način da ja uđem u brak - recimo da ja i moj partner ili partneri želimo pomoći ljudima, a moramo spojiti svoje financije kako bismo ostvarili tu viziju. To je jedini način na koji se vidim u braku', objasnila je bez zadrške.

Povezane vijesti

Podsjetimo, njezini roditelji također žive nešto drugačije. Iako se za brak omiljenog glumca, Willa Smitha i njegove tri godina mlađe supruge slovilo da je jedan od najstabilnijih u svijetu Hollywooda, prošlog ljeta sve je krenulo 'niz vodu'. Nakon priznanja njegove supruge da je istovremeno ljubovala i s vršnjakom svojeg sina par se uputio na putovanje na Bahame, zbog čega je djelovalo kao da njihov otvoreni brak dobro funkcionira.

'Bizaran' brak, kako su ga mnogi doživljavali, nakon šokantnog priznanja supruge Jade Pinkett došao je do ponora. Dugih 22 godine zajedničkog života i odluka o odvojenim boravištima očito nije bila dovoljna jer, kako pišu strani mediji, par ipak razmišlja o prekidu braka koji je više puta bio izvor srama i skandala.

Najčitanije

Najnovije