Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

težak zločin

JEDAN JE MALOLJETAN Uhićeni napadači koji su pucali na Gaginog šetača pasa

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Policijski odjel Los Angelesa u petak je objavio kako je uhićeno pet osoba koje se tereti za otmicu i pokušaj ubojstva

Izvor: Profimedia

Jedna od najpopularnijih pjevačica, 35-godišnja Lady GaGa prije dva mjeseca proživjela je veliki stres kad su joj na ulici oteli dva francuska bulldoga i zamalo do smrti ranile njihovog šetača. Iako su joj psi na kraju vraćeni neozlijeđeni, pjevačicu je incident jako potresao, a pričalo se i kako je dala da se u svim njenim kućama ugradi luksuzno opremljena tzv. 'panic room', odnosno 'sigurna soba'. 

Lady Gaga
Lady Gaga
Izvor: Profimedia

No tko su osobe koje su dovele slavnu pjevačicu do ludila? Policijski odjel Los Angelesa u petak je objavio kako je uhićeno pet osoba koje se tereti za otmicu i pokušaj ubojstva. Među njima ima i jedno maloljetno lice te dva mlađa punoljetnika. 

Lady Gaga Izvor: Profimedia

Riječ je o 18-godišnjem Jamesu Jacksonu, 19-godišnjem Jaylin Whiteu te 27-godišnjem Lafayetti Whaleyju za koje se sumnja kako su počinili teško kazneno djelo. Policija pretpostavlja kako glavna meta napada nije bio GaGin zaposlenik, šetač Ryan Fischer već isključivo novčana korist, odnosno velika vrijednost francuskih buldoga. 

'Ovo je bio drski ulični zločin u kojem je jedan čovjek teško ranjen. Vjerujemo da će pravda biti zadovoljena', izjavio je državni tužitelj George Gascon i otkrio kako su u zločinu sudjelovale još dvije osobe, 40-godišnji Harold White i 50-godišnja Jennifer McBride. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, 30-godišnjeg zaposlenika pjevačice, šetača pasa Ryana Fischera, napadači su upucali četiri puta u prsa dok je šetao tri francuska bulldoga, pri čemu je jedan od njih, Miss Asia - uspio pobjeći. Ryan je bio teško ozlijeđen, ali je srećom uspio ostati živ i sada se polako oporavlja.

Najčitanije

Najnovije