Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEMOĆ I TUGA

Antonija: 'Do prije par sati na mom licu vladao je strah i zabrinutost'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Nikada nije mislila da bi se to moglo dogoditi upravo njoj

Izvor: Instagram

Posljednja objava bila joj je prije šest dana, a onda je na Instagramu nekadašnje košarkašice Antonije Mišure Sandrić nastao muk. Žena koja je svakodnevno imala komunikaciju s pratiteljima, dijelila svoje modne ideje, majčinske trenutke, na tren je sve izgubila. Nažalost, postala je još jedna u nizu žrtvi prevare - hakirali su joj profil. Kako je ispričala, jedna poruka joj je promijenila sve pa i njezin veseli duh.

'Kada sam došla kući i objavila predivne slike s rođendana, dobila sam poruku u DM, koja mi je vjerovali ili ne preko noći promijenila moj veseli duh. Svi koji me znaju, znat će da sam uvijek nasmijana i vesela, a od subote u noći pa sve do prije par sati na mom licu vladao je samo strah i zabrinutost. Hakirali su moj profil, dio mog života kojeg sam dijelila ovdje s vama, dragi moj, je na ovom profilu, kako od sportskih uspjeha, svog običnog života pa do trenutka kad sam život zamijenila u ulogu majke i dobila svoju curicu', započela je dramatičnu objavu, ali s velikim osmijehom na licu.

Tek sad sam shvatila koliko mi znači ova mala zajednica vas dragi ljudi

Preko noći joj je ukraden identitet. 'Ne možete niti zamisliti osjećaj nemoći i tuge koji je strašan, znati da netko drugi vlada vašim životom je stravičan, tražiš pomoć na sve strane. Nisam vjerovala da će se to upravo meni dogoditi, možda sam čak pomalo i neozbiljno shvaćala da moram misliti kako puno bolje zaštititi svoj profil i puno bolje i pametnije donositi odluke, ali eto. Život nas svakim danom uči i dobromu i lošem. Tek sad sam shvatila koliko mi znači ova mala zajednica vas dragi ljudi. Jednostavno se povežeš sa svima, sve to postane dio tvog života', zaključila je i na samom kraju zahvalila svima koji su joj pomogli da vrati svoj profil.

Povezane vijesti

Kasnije se javila i putem Instagram storyja, kako bi video snimkom još jednom ispričala sve, u nadi da će pomoći onima koji se možda nađu u istoj situaciji. Kako je ispričala, sve se dogodilo jer je prije nekoliko mjeseci od Instagrama zatražila plavu oznaku, koja stoji na većim profilima i znači 'provjereno'. Upravo je u spomenutoj poruci koja je sve promijenila, bila riječ o tome, zbog čega je Antonija nasjela na hakere i tako na nekoliko dana izgubila sve, uključujući i prekrasne fotografije koje je godinama objavljivala. Ipak, imala je sreće i sve je ponovno u njezinim rukama.

Najčitanije

Najnovije