Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nives posljednjim fotografijama izaziva ljubomoru: 'Zavidim ti'

Voditeljica narodnog uživa u godišnjem odmoru

Nives Ivanišević Izvor: Instagram

Iako na društvenim mrežama rijetko dijeli trenutke iz privatnog života, jedna od najljepših domaćih voditeljica, kako joj nerijetko laskaju, 39-godišnja Nives Ivanišević, svako toliko pratitelje na Instagramu obraduje nekom novom fotografijom, a one posljednje izazvale su pravu pomamu među obožavateljima. Naime, voditeljica s narodnog trenutno uživa u zasluženim danima odmora, a koliko joj gode sunce, more i plaža, svjedoče i objave na spomenutoj društvenoj mreži.

'Kad si sretan, skoči ti u zrak', poručila je Nives koja, iako skriva egzotičnu lokaciju na kojoj provodi godišnji odmor, fotografijama s istog izaziva ljubomoru među pratiteljima. 'Uživaj Nives, i ja bi isto', 'prekrasno je tu', 'kako si zgodna', 'fotografija je odlična', samo su neki od komplimenata u komentarima ispod objava s godišnjeg. Inače, s obzirom na to da je poznato kako Nives i 11 godina stariji suprug, proslavljeni tenisač Goran Ivanišević, nerijetko odmore provode u egzotičnim krajevima, za pretpostaviti je kako je autor ovih fotografija upravo Goran, a društvo na odmoru im vrlo vjerojatno pravi i njihov dvoipolgodišnji sinčić Oliver.

Povezane vijesti

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Iako je majčinstvo jedan od najzahtjevnijih poslova, Nives ga uspješno usklađuje s onim na narodnom, a u nedavnom razgovoru za Story.hr još je jednom naglasila kako je sinčić prioritet. 'Ima dana kad sam cijeli dan u akciji i jako produktivna, a ponekad jednostavno osjećam da nije moj dan i onda se posvetim manje zahtjevnim obavezama. Nisam loša u raspodjeli vremena, važno mi je da je sinčić Oliver kompletno namiren, a onda mogu bilo što', rekla je tada voditeljica.

Magazin

Royals