Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAKON DUGE ŠUTNJE

Oglasila se žena učitelja glume optuženog za silovanje: 'Smjestili su mu'

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Glumica Milena Radulović ispričala je početkom godine kako ju je Miroslav Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a potvrdila je i kako nije bila jedina kojoj se to dogodilo

Izvor: instagram/screenshot

Početkom godine regiju je potreslo svjedočanstvo 26-godišnje srpske glumice Milene Radulović koju je seksualno zlostavljao 68-godišnji učitelj glumačke škole 'Stvar srca' Miroslav Aleksić. Sve je ispričala policiji i dala iskaz tužiteljstvu, a za srpske medije ispričala je kroz što je prošla tijekom devet godina provedenih u školi glume. Navela je kako je trpjela psihičko zlostavljanje, ponižavanje i uvrede, a naposljetku i silovanje.

Milena Radulović ispričala je svojedobno kako ju je Miroslav Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a potvrdila je i kako nije bila jedina kojoj se to dogodilo. Nakon njezinog svjedočanstva hrabro su se oglasile i njezine kolegice koje su od strane učitelja doživjele isto. Sada se, nakon četiri mjeseca šutnje, javila i supruga Miroslava Aleksića, 56-godišnja glumica Biljana Mašić.

'Miroslav je strašan borac i vjerujem da nije kriv. On je čovjek koji se ne da. U jednom danu srušili su cijeli nečiji život, karijeru i čast. Sve je to bilo dobro organizirano kroz institucije sistema, ne dajući mu priliku da kaže ijednu riječ', ispričala je Biljana za srpske Novosti. Dodala je kako vjeruje suprugu te da su mu oštećene glumice smjestile, jer je kritizirao njihovu glumu. Biljana je rekla kako joj je sada glava bistrija, ali da se ne može osjećati dobro zbog sramote koju je doživjela njezina obitelj.

Podsjetimo, Mileni je cilj bio da profesor glume ne siluje više ni jednu djevojku. Obitelji je najprije ispričala blažu verziju, bez spominjanja silovanja. Naposljetku je dobila veliku podršku i odvažila se progovoriti o svemu. 'Nisam pomislila kako je tako nešto uopće moguće. Nisam ga poznavala takvog. To je bio šok, slom', rekla je Milena početkom godine za srpske medije.

Povezane vijesti

Odluku da sve prizna javno Milena nije donijela sama, već uz pomoć prijatelja, kolega i psihologa koji joj pomaže da prijeđe preko svega što joj se dogodilo i što ju je obilježilo. No Miroslav Aleksić nakon šokantnih ispovijesti uporno je tvrdio kako on nikoga nije silovao

Najčitanije

Najnovije