Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLAVI SE DOLAZAK PRINOVE

'NAŠ MALI ANĐEO' Nakon dva dječaka, u obitelj manekenke stigla djevojčica

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Majčin dan za pamćenje

Izvor: Instagram

Bio je to Majčin dan za pamćenje! Češki supermodel i bivša Viktorijina anđelica Karolina Kurkova je rodila treće dijete! Nakon dva dječaka, sa suprugom Archiejem Druryjem je dobila prvu kćer. Uz sretne roditelji, igru sa sestricom jedva čekaju i petogodišnji Noaha Lee i 11-godišnji Tobin Jack. 

'Dobrodošla Luna Grace, naš mali anđeo. Rođena tijekom ružičastog supermjeseca. Tako smo zaljubljeni', bivša manekenka Victoria's Secreta napisala je u nedjelju. Zajedno sa svojom porukom, ponosna mama podijelila je slatku fotografiju djevojčice, koja je spavala na njezinim prsima. Kao pravi mali anđeo, bila je odjevena u bijeli kombinezon s anđeoskim krilima na leđima.  

Još u prosincu, 37-godišnja manekenka objavila je da se njezina obitelj proširuje. Za Glamour je objasnila da su ona i suprug bili iznenađeni, ali uzbuđeni zbog njene trudnoće. 'Vjerujem da se stvari događaju kad bi trebale - to je dio one čarobne stvari nad kojom nemamo uvijek kontrolu. Moramo se predati, biti strpljivi, razvijati se i rasti. Ali trudnoća po treći put, a posebno trudnoća u ovo vrijeme, drugo je iskustvo', napisala je tada, danas majka troje djece. 

Povezane vijesti

Inače, Karolina je na Instagramu trudnoću obznanila potpuno nagom fotografijom. 'Sada, u srednjim tridesetima, sigurnija sam u vlastitoj koži, a i ova godina (2020.) dala mi je priliku da mislim, osvrnem se i preispitam svoj život. Kada rodim i kada sam trudna, zaista se osjećam poput žene. Wow, ja to mogu. Ja sam snažna', pričala je tada ponosna na sebe što je jaka i snažna žena koja je na svijet donijela tri nova života. 

Najčitanije

Najnovije