Svaki će se roditelj poistovjetiti s najnovijim komentarom 39-godišnje vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton koja se simpatično požalila kako ne može držati korak sa svojim trogodišnjim sinom, princom Louisom. Naime, Kensingtonska palača nedavno je podijelila detalje o fotografskoj inicijativi supruge princa Williama, Hold Still, koja je potiče javnost na suživot s prirodom. Tijekom telefonskog poziva s jednim od finalista koji su sudjelovali u inicijativi, Kate je otkrila i nove detalje o svom najmlađem djetetu.


'Louis je postao tako velik. Konstantno trči uokolo i vozi se na svom malom skuteru. Vrlo je brz. Ne mogu ga pratiti', ispričala je ponosna mama sedmogodišnjeg Georgea, šestogodišnje Charlotte i trogodišnjeg mališana koji, kako se čini, svakim danom postaje sve znatiželjniji dječak istražujući nove aktivnosti i hobije. Podsjećamo, mališan je prošli mjesec proslavio treći rođendan te je ujedno istog dana obilježio i veliku prekretnicu u svom životu - polazak u vrtić.

Inače, da Louis nije jedini nestašni kraljević u obitelji, govore i riječi njegova oca koji je prije nekoliko dana s javnošću podijelio i kako je princeza Charlotte prava mala sutra. Djevojčica je nedavno proslavila šesti rođendan, ali ako se nju pita, puhala je u puno više svjećica. 'Uporno tvrdi da je starija ili kaže: 'Sad imam šest godina, radit ću što želim'. Stvarno brzo odrasta', otkrio je 39-godišnji tata William.