Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TO MU NIJE TREBALO

ZVIJEZDA PRIJATELJA UHODILA MALOLJETNICE? 'Najveća ljiga od svih glumaca'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Pitao ju je: 'Jesam li star kao tvoj tata?'.

Izvor: Profimedia

Glumac Matthew Perry bio je jedna od najvećih televizijskih zvijezda 1990-ih, a danas je 51-godišnjak koji svojim izgledom zabrinjava milijune fanova. Zvijezda serije 'Prijatelji' vodila je turbulentan život koji je ostavio traga, a dok je davno oduševljavao humorom i glumačkim talentom, danas mnoge zgraža zbog svog ponašanja. Naime, nedavno je u javnost dospjela informacija da glumac koristi dating aplikaciju Raya i to uglavom kako bi se javljao djevojkama koje su mlađe od njega više od 30 godina. 

Jedna korisnica TikToka odlučila je javno prozvati Perryja koji joj se preko te aplikacije javio kada je imala 19 godina. Kako kaže, jedno od pitanja koje joj je postavio bilo je 'Jesam li star kao tvoj tata?'. Odluku da izađe u javnost s ovim detaljima Kate Haralson je objasnila time da želi pokazati koliko ima online predatora te da su mnogi od njih bogati i slavni. 'Aplikaciju smiju koristiti punoljetne osobe, no mnoge djevojke od 16 i 17 godina je imaju, odnosno lažu da su starije godinu-dvije. Nekima od njih se ova ljiga javila, a kada su mu rekle da nisu još punoljetne, on je odgovorio: 'Još bolje'. 

Povezane vijesti

Tiktokerica kaže da sve sve dogodilo prije točno godinu dana, te da je kliknula na Perryja jer je mislila da će razgvor s njim biti zabavan i duhovit, ali ju je onda on pitao nekoliko privatnih pitanja zbog koji se, kako kaže, nije osjećala dobro. 'Bilo mi je čudno razgovarati s nekim tko ima isto godina kao moj otac i jednostavno mi to nije bilo u redu, pogotovo kad je znao koliko sam mlađa. Čula sam već da uhodi maloljetnice ili tek punoljetne djevojke i moli ih da se nađu', kaže ona. Izjavila je da se ipak nikada nisu našli, iako je on to navodno želio te inzistirao na tome. 'Možda jednog dana možeš napraviti covid test i doći k meni', navodno joj je rekao glumac, a ona ga je tada blokirala. Mnogi su nakon toga komentirali kako je nekadašnja glumačka zvijezda 'najveća ljiga'. 

Najčitanije

Najnovije