Bill Gates, pokretač Microsofta i jedan od najpoznatijih svjetskih filantropa, već je više od tjedan dana u središtu javnosti i to sve otkako je obznanio da se nakon 27 godina braka razvodi od supruge Melinde. 'Nakon što smo puno radili na našoj vezi, donijeli smo odluku da okončamo svoj brak. U posljednjih 27 godina, podigli smo dvoje sjajne djece i stvorili zakladu koja se diljem svijeta trudi ljudima osigurati zdrav i uspješan život. Nastavljamo vjerovati u našu misiju i nastavit ćemo zajednički rad u zakladi, ali više ne vjerujemo u zajednički život. U ovoj fazi života, kao par ne možemo nastaviti. Molimo da vas da poštujete privatnost nas i naše obitelji', napisao je na Twitteru, a od tada do danas u medije je isplivalo nekoliko zanimljivosti iz njegova života za koje mu neće biti drago da ih cijeli svijet zna. 

Bill Gates održavao je gole zabave sa striptizetama u vrijeme kada nije bio oženjen, tvrdi njegov biograf James Wallace koji se pita se hoće li se milijarder vratiti organizaciji starih zabava, sada kada je njegov brak gotov. U intervjuu za DailyMail, 74-godišnji novianr Wallace rekao je da Gates u svojim mlađim danima nije bio povučen, ni miran muškarac.  'Tada bi s prijateljima često organizirao poprilično divlje zabave, gdje bi izlazili po striptizete u Seattle i odvodili ih u Billov dom.Tada je doista imao zabavan život', izjavio je Wallace.

Gates je često posjećivao jedan od golišavih noćnih klubova u Seattlu gdje bi unajmio plesačice i striptizete da dođu kod njega doma i gole plivaju s prijateljima u njegovom zatvorenom bazenu.'Njegovo ženskarenje bilo je dobro poznato, iako nitko o tome nije pisao, jer su Gates i Microsoft bili toliko uspješni da su o njima pisale novine poput New York Timesa. Nitko se nije želio baviti njegovim privatnim životom', rekao je. 

Gatesov dugogodišnji prijatelj i bivši izvršni direktor Microsofta ,Vern Raburn potkrijepio je ove tvrdnje te je u intervjuu za DailyMail tkrio kako su Gatesovi goli tulumi trajali i tijekom njegove veze s Melindom. Raburn je priznao da je Gates volio tulumariti sa striptizetama i da nije bio vjeran, sada već skoro bivšoj supruzi, kad su tek počeli izlaziti.