Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

URŠULA TOLJ JAVILA NAM SE IZ ROTTERDAMA 'Nije nam dopušteno ići u trgovine'

Tick - tock, vrijeme curi!

 Izvor: Privatni izvor

Maske gotovo ne skidaju s lica, distanca je obvezna, a testiranje na koronu provodi se svakih 48 sati. Tako to izgleda ove godine u Rotterdamu, uoči Eurosonga koji se nakon lanjskog otkazanog, održava s neviđenim epidemiološkim mjerama. Mnogi jedva čekaju vidjeti večeras nastup naše predstavnice Albine Grčić, a šefica naše eurovizijske delegacije te urednica Uršula Tolj, kao i mnogi drugi, uvjerena je da Albina prolazi u finale. Osim toga, Uršula je za Story.hr otkrila kako izgleda natjecanje u pandemijsko vrijeme. 

 Izvor: privatna arhiva

Nije ti svejedno dok čekaš rezultate

 'Nismo morali u karantenu po dolasku, nego nam je bilo sugerirano da se pet dana prije puta dodatno pazimo. Testirali smo se prije odlaska te odmah po dolasku, te smo se nastavili testirati svakih 48 sati. Nizozemci imaju opciju testiranja na dah, ali takav test ne daje uvijek pouzdane rezultate pa u tom slučaju slijedi brzo testiranje uobičajeno i u nas, uzimanje uzoraka iz nosa. Na žalost, samo nekoliko nas je do sada imalo sreću da mu je test na dah dao rezultat. On je jednostavan, dišeš u jednu tubicu i rezultat je vidljiv odmah pa je i stres manji. Uzimanje uzoraka iz nosa je neugodno i još moraš čekati 20 minuta do pola sata i to nije jednostavno, jer iako se doista pazimo, nije ti svejedno dok čekaš rezultate. No, navikli smo polako', priča nam Uršula. 

 Izvor: Privatni album

Albina je talentirana i profesionalna

 'Nije nam dopušteno ići po trgovinama, niti koristiti javni prijevoz ali naravno da je rekreacija na svježem zraku poželjna, pa smo se uspjeli prošetati gradom, u blizini hotela, u nekoliko navrata. Rotterdam je baš lijep grad, u kojem savršeno stoje, jedni pored drugih, visoki neboderi i male ciglene zgrade. U sklopu službenog izleta, plovili smo u čamcima i rijekom Rotte i to je isto bio doživljaj. Pogotovo prolaz ispod jako niskog mosta. Toliko niskog da morate leći u čamcu da biste prošli ispod. A došli smo iz centra grada do njegova ruba, s kućicama na samoj vodi i vjetrenjačama', otkrila nam je Uršula koja kaže da je Albina suradnica kakva se samo može poželjeti. Osim što je predana, odgovorna i profesionalna, opisuje ju kao djevojku koja je već toliko iskusna i snalažljiva, kao da je sto godina u ovom poslu.

 Izvor: privatna arhiva

Povezane vijesti

Uršula je otkrila i da se kao voditeljica delegacije usredotočila na to da Albina i njezini plesači budu zadovoljni - da sve bude kako oni žele, da se osjećaju dobro te da se mogu u potpunosti usredotočiti samo na nastup. Ova Riječanka je preslušala svih 39 eurovizijskih pjesama, a Albininu pjesmu 'Tick-tock' uvrstila je među top deset. Je li sve spremno za večeras, pitali smo je? 

'Svi smo spremni. Od završetka Dore do danas trajale su pripreme i vjerujemo u savršen nastup večeras i prolazak Hrvatske u finale.. Fanovi nam šalju podršku, navijaju za nas i vjeruju u prolazak u finale, kao i mi', zaključila je Uršula. Sretno, ekipa!

Magazin

Royals